Українська Манітоба
-
Мова А1, то хоч якій левел? Я теж не дуже розуміюся в тих левелах, сорі :)
-
З мого досвіду можу написати, що по приїзду вам треба зареєструватися в усіх можливих організаціях - Manitoba Start, New Journey Housing, 7oaks immigrat services, community centers того району, же ви будете проживати по приїзду. Дуже багато організацій, які допомагають новоприбулим з усіма питаннями. Не знаю, чи є щось таке в Конгресі Українців Канади, бо я особисто не зверталася. Але там теж наче можна зареєструватися
-
Пошукайте по чату, дуууже багато інформації люди писали, є відповіді на всі ваши питання.
-
Що ми взагалі знаємо про неймінг в цьому житті? У штаті нью йорк, є місто Мексико, у якому є село Техас 😂😂😂😂😂
-
Я пів життя прожила в великому місті, а потім зрозуміла що була я народжена для сіл 😁 з населенням не більше 50-100 тис:)
-
В Канаді цілком. Але навіть у Вінні іноді хочеться та є можливість французькою говорити, але її знати треба 😅
-
Я доречі в школі і в універі вчила французьку 🫣 Англійську почала вчити після 20 років, і досі вчу:) шо поробиш second language 🤷🏻♀️ З часом мова прийде, головне вчити, всіма доступними методами!
-
І ще французьку би🤤 А то відчуття іноді ніби як москалик в Україні, який не знає української🤣
-
Ніколи не пізно:) Акцент правда нікуди не дінеться, але то вже дрібниці:) На роботі всі вже звикли, і кажуть що в мене дуже cute акцент… Ну в них і вибору особо нема 😁
-
Це як приїжджали львівʼяни до Одеси, а мови ніхто не знає😅
-
На роботі багато колег є франкофонів, пощастило😺