Українська Манітоба
-
1 кімнатна квартира здається у суборенду 1195$ (усі комунальні платежі входять )+125$ підземний паркінг закріплений за квартирою. Дата заїзду 1 березня 2025 У комплексі є спорт зал , лаунж зона ,гарний парк по центру комплексів . Пральна/сушильна машина в квартирі, є балкон.
-
Мене збираються викрасти дантисти 🦷 ;) Не помішало би 😁
-
Ой, Вашому також не завадить трохи🙏
-
Де був, вже не має )))
-
Я маю, нещодавно на парковці знайшов. Можу віддати.
-
Само вивіз. St Vital де я живу або пембіна де я працюю. Якщо зацікавлені, в особисті перешлю адресу
-
Безкоштовно, як прийшло так і пішло.
-
Навзаєм 💪
-
О то бачу бачу, буде ритуал по вигнанню Трампа, все ясно 🤣 - ізиді окаянний!
-
Cash Flow: прокачай свою фінансову грамотність у захоплюючій грі! 🎲 Про що йде мова? Cash Flow - це настільна гра, схожа на Монополію, але з однією суттєвою відмінністю: вона вчить фінансової грамотності! Що ви отримаєте: • прокачаєте свою фінансову грамотність; • навчитеся отримувати пасивний дохід; • дізнаєтеся, що таке фінансова незалежність і як її досягти; • зрозумієте свої сильні та слабкі сторони у фінансах; • спробуєте стратегії управління фінансами, на які страшно наважитися в реальному житті. Хто може грати? Ця гра для всіх, хто хоче: • навчитися керувати своїми фінансами • поповнити коло знайомств амбіційними однодумцями • добре провести час та навчитись бачити можливості Коли і де? • Дата: Субота, 1 лютого • Час: ◦ 15:00 - Правила для новачків ◦ 15:30 - Початок гри • Місце: буде повідомлено учасникам • Зайнятість: 4 години‼️ Як взяти участь? Напишіть мені в особисті повідомлення, щоб записатися! ✍️ Вартість: 30$. Не пропустіть цю чудову можливість прокачати свою фінансову грамотність у захоплюючій грі!