Українська Манітоба
-
Ось тут працює Каміла Дуплак. Оптометрист правда, не офтальмолог. Розуміє і говорить українською. www.prairieeye.com/meet-our-doctors
-
Я би сказала зацілований 😘
-
Домашні миші можуть переносити такі захворювання: 1. Бактеріальні та вірусні інфекції: • Лептоспіроз – уражає печінку та нирки. • Сальмонельоз – викликає отруєння. • Хантавірус – може спричинити важку пневмонію. 2. Паразити: • Токсоплазмоз – небезпечний для вагітних. • Гельмінтози – зараження глистами. 3. Алергії та грибкові інфекції: • Алергічні реакції – шерсть і виділення мишей. • Дерматомікози – грибкові захворювання шкіри. 4. Хвороби через укуси або бліх: • Содоку – зараження через укуси. • Туляремія – передається при контакті з мишами. • Чума – історично переносилася мишами.
-
Як і напевно в любій країні в Вінніпезі є стандарти по санітарним нормам ресторанів: " Food service establishments shall be kept in such condition as to prevent the harborage of feeding insects and rodents." Я тут погоджуюсь з Лєрою: "в якому світі рожевих поні ви живете?" якщо думаєте, що ці стандарти всі притримуються
-
Важко «вбити» в собі ветеринара 🥰🤗
-
На роботі в мене повно мишеловок стоїть як outside and inside…кухня red zone! Не бачила мишей 🙏 Регулярно приходить guy з pest control ходить перевіряє все, щось там підсипає… але ж звичайно ніхто не застрахований, мишкі 🐭 теж хочуть жити, пролізуть де хочеш 🤷🏻♀️
-
Дякую! Перевірив, нажаль найближчий запис на березень місяць, задовго для моєї ситуації(