Українська Манітоба
-
ні, Віля це повне ім'я
-
О, це Вілена, так? Новостворені радянські імена)
-
зараз можна через ДП "Документ" зробити)
-
Це наче через суд робиться зараз?
-
хоча у посвідці про народження у неї було написано Виля, у радянському паспорті Вілля, десь в документах на квартиру Вилля, а в паспорті Віля... ото ще писаки 🙄🙈 коротше, лінгвістична експертиза дуже допомогла, аби ото все привести до купи...але було досить важко в той час доказати бабуні всім держ.установам, що вона це вона...
-
Моєму діду змінили прізвище в радянському концтаборі. І я тепер ношу прізвище, якого по суті немає 🙄 А його перша родина, що залишилась в Івано-Франківську після його арешту, носить попереднє і у моїх троюрідних братів-сестер різниця зі мною в одну букву в прізвищі
-
ну отож моя бабуня ще й така бойова була) завжди казала, що не для того вона пережила 2 голодомори та війну, аби якісь писаки зіпсували їй життя 😅
-
Груня - звучить так мило і затишно 🥰
-
Вільгельміна дуже красиво, ці імена такі поза часом і простором, в будь-яку епоху можливі) У мене була прапрапрабабуся Францишка, а її донька (прапрабабуся) Агнешка, а вже її донька Марія вийшла заміж за мого прадіда в 1918-му році в день мого народження 💔 я була шокована, коли дізналась
-
У мене ще там є Агапії, Анни, Марії, Мацеї, Деметрії і Даніелі в цій гілці, я про них не можу точно сказати, хто вони були
-
Конкретно ці так, але там настільки всі міцно перемішані були між собою, що деяких мені важко ідентифікувати, українські імена/прізвища чи польські) я навіть про своє прізвище не впевнена точно)
-
Відклав не значить відмінив
-
White House Press Secretary Karoline Leavitt says reporting indicating U.S. President Donald Trump intends to delay imposing tariffs on Canada until March 1 is “false.” “I was just with the president in the Oval Office, and I can confirm that tomorrow, the Feb. 1 deadline that President Trump put into place… continues,” she said.