Українська Манітоба
-
не мене питають, але вставлю 5 копійок - це буде непреривний процес якщо батьки будуть оформлювати дитині українське свідоцтво про народження. А якщо батьки виїхали з України, там не живуть і не прописані ніде адресу проживання, не оформили ніякі українські документи дитині, бо вони набули громадянство іншої країни - то цей процес переривається. Тобто за національністю дитина має українське коріння, але громадянином не буде, якщо її батьки так само вже не були за документами громадяни України
-
Божевілля це пів ради з паспортами рф, а не рандомні люди десь у рашці 🤣
-
До речі, карта українця нарівні з картою поляка є уже багато років. Тільки якщо карта поляка дає право на проживання, роботу та безвізовий вʼїзд до Польщі, то карта українця дає моральне задоволення від її наявності, навіть вʼїхати без візи неможливо по ній
-
Ось щодо дітей, народжених поза Україною від батьків/дідів, які перебували в Україні у 1991 році. Дитина, один із батьків якої або її дід чи баба, прадід чи прабаба народилися чи постійно проживали на територіях, зазначених у частині першій цієї статті, яка є особою без громадянства і стосовно якої подано декларацію про відсутність іноземного громадянства, або є іноземцем, стосовно якого подано зобов’язання припинити іноземне громадянство, реєструється громадянином України за клопотанням одного з її законних представників.
-
Торонто, зірки мішліена блін, десерти - витвір мистецтва. 10-11 баксіа . і біля падіка у бріджвотер млинець з нутелою за 18. Так що не треба мені сіль на рану сипати. У Вінніпезі дуже неоправдані ціни на поїсти аут. Поки що є зрівняти з Монреалем, Оттавою і Торонто. Зірки мішлеана, божественно смачно , великі порції і дешевше , ніж тут 😭
-
Да звичайні ціни як для Канади здається. Тут усюди зайти каву попити та щось погризти 30+ на людину буде)
-
Про якість державних послуг в Канаді: Якщо ви отримали канадський паспорт із затримкою, яка перевищує заявлений термін, вам автоматично буде повернуто частину сплачених коштів. Повернення прийде чеком у розмірі відповідно до цієї таблиці. В нашому випадку, ми замовили паспорт синові наприкінці листопада. Паспорт мав прийти через 20 днів. Однак, ми отримали паспорт аж наприкінці грудня. На початку лютого нам прийшло повернення $28.50
-
Да зрозумів🤣 Але тут все просто, малий попит - вища ціна 🥲
-
Да є, але їх тут 1.5 штуки. Ціна жах, але що робити. Amsterdam tea room топ, після пари чайків даунаун вже гарний такий 🤩
-
Курво, я тепер хочу в Торонто чи Монреаль поїсти хоч у нормальному закладі🤣
-
Тартар не коштував. Не знаю чи сподобається, бо стейки мені ніяк не заходить, краще нехай корівка бігає от чесно😀 Але треба спробувати хоч раз буде, може сподобається. Я отак раз спробував устриці і тепер не відтягнути🤣