Українська Манітоба
-
Я чекаю коли вже із людей кіборгів робитимуть. Взяли мозок, запхали у залізного монстра і ось тобі. Ні нирок, ні апендициту. Ну, може гідравлика десь потече, але це не смертельно.
-
А яка різниця? Одного з батьків втратили відразу по приїзді, іншого не бачили 7 років…
-
Точно! Коли друзям розповіла, куди приїхала, то першим ділом вони статистику криміналу глянули , і такі мовляв, о, це ж прям як вдома 😅🤣
-
Таке життя виявилось
-
Був наляканий злочинністью, але ледве не помер від звичайного хлопця який навіть не думав нікого вбивати.
-
Різниця велика, бо якщо батьки імігрували і взяли вас з собою чи сказали вам приїхати, тоді у вас ніяка не "планова" імміграція, а така як і у більшості новоприбулих "вимушена" і ви проходили такі самі труднощі як вони і , на мою думку , маєте право тригеритись на закиди про "планову" бо у вас такої не було А якби ви планували імміграцію, знову ж на мою думку, це набагато легше ніж люди під стресом вибирають куди швидко переїхати
-
Поки подивишся - все охолоне 🫠
-
-
Анна , я вибачаюсь що вас це так зачепило . Це не було моєю митою , образити . Це моя власна думка , і це нормально що вона не резонує з вашою . Я не кажу мовчати та не відповідати на таке , більше за сам холівар, який тут за частую починається . У вас своя думка , і я її поважаю , разом з вашими емоціями .
-
В мене є навіть окрема папка для сходів та заходів сонця. Взагалі, як на мене, Вінніпег - місто контрастів. І той полюс, який зі знаком мінус, створений чи спровокований саме людьми. Тому є надія, що його можна змінити на краще. А все решта тут є, і природа, в місця цікаві, і саме місто дуже навіть симпатичне- просте й просторе.