Українська Манітоба
-
Ну це дрібниця. По правильному треба подати було, але не думаю що через три копійки податку щось буде серйозне. Але це не рекомендація, думайте самі 🤩
-
Здається ви не праві, Канада з 18 року гугл каже вже там 😀
-
У цьому році краще подайте, ну це моя думка, там зачтуть податки сплачені в Україні, та буде 10 баксів податку, або і не буде. Але якщо самі будете робити там обережно, той же військовий збір не рахуються, там треба читати цю конвенцію детально, нудня ще та, але що робити😅
-
50 років тому українська діаспора берегла українську культуру та мову тут у Канаді. Різними способами впливала на політику Канади щодо підтримки незалежності України у 1991 році. Доносила до всього сіту про злочини радянської влади тощо. Звичайно, тоді не було інтернету. Зараз це простіше робити, але, наприклад, якщо Україна впаде, то ми можемо ніколи вже туди не поїхати і будемо тими "іммігрантами", які про Україну знають тільки через телевізор. Звичайно, я перебільшую, але десь бачу таке майбутнє для діаспори в Канаді при найгіршому розвитку подій.
-
Думали що в Україні з сусідом не пощастило. А тут зараз Арктика потепліє і буде той же самий сусід. А бонусом 4й рейх на півдні зʼявляється, хоча там скоріше нова громадянська війна почнеться напевно 😅
-
Шо Вінніпег за три дня? 🙃
-
Так воно тане швидко, до рашки всього 4000 км 🥲
-
Та ну, невже через Арктику пішки? Скільки того літа… А як же winter is coming? Ой хтось по замерзає 🥶
-
Піду вчитися в перший клас,😁шкільні часи були найкращі, нізащо не думаєш, що треба роботу, купити будинок чи машину, де взяти гроші, відбув день і давай десь в біги поганяти.
-
Так з американцями нам важко буде… не дай Боже 🙏