Українська Манітоба
-
Я почитала ваші повідомлення і доклала $5 на накопичувальний рахунок на літню дачку в Нунавуті 🤭
-
Я не знаю, звідки це пішло, ці плітки про «погану репутацію». Школа як школа 🤷🏻♀️ Там багато курсів з сертифікатами по «робітничим професіям» - hvac, перукар, я вже точно не памʼятаю - таке ніби вбудоване в школу ПТУ, тобто можна отримати сертифікацію і одразу після школи піти працювати. Це дуже класна можливість для дітей , у яких руки з правильного місця ростуть, і які не хочуть витрачати ще 2-4 рокі на здобуття освіти в університетах. Може тому така «репутація», бо в школі, типу, багато «контингенту синіх воротничків»? Хз, мій син аж бігом поскакав би саме в цю школу (вона від нас на відстані пішохідної), якби не хотів вивчати математику ті фізику поглиблено-університетьскі, а для цього краще школа Miles Mac, куди він і відправився
-
Як що це ваша catchment area - то варіантів немає ☹️ Це не "ділема", це "Fate" 😐 Як що дитина бажає стати автомеханіком чи рефрежераторщиком, то в цієї школі є відповідні програми 👨🔧👨🏭 Як що ні, та є можливість пійти до Miles Macdonnel - скористуйтесь Навчатися серед дітей які не дюже бажають вчитися не є легко (бо нейборгхуд такий) Розвинута мережа збуту контрольованих речовин в цієї школі ускладнює задачу (Вони є у всіх школах, але саме ця займає лідируюче місце в неофіційному рейтингу ) Во всьому іншому - звичайна школа