Українська Манітоба
-
Чому жарко? 17-18 ідеал. Жарко то 25+
-
Я теж) це так не працює 😁
-
Іран з Лутом йде слід за Індією 93.9С, здається трохи вишче ніж 70С, так? Чи я щось плутаю? The highest recorded ground temperature in the world was 201° F (93.9° C) at Furnace Creek, California on July 15, 1972. This was just 11° F shy of the boiling point of water. (С) Гугл
-
Тому кожен йде, куди хоче Хто в Індію, хто в ліс (до відредагованого повідомлення)
-
Навіть чатик пише ось
-
«By way of comparison, the hottest recorded skin temperature on Earth is the Dasht-e Lut salt desert in southeast Iran, where it reached 70.7C in 2005» ВВС
-
Можна користуватися різними джерелами
-
Так, +18+20 це ідеальна температура для роботи на вулиці під відкритим небом, занять спортом і т.п. activities.
-
Саме так... можна користуватися різними істочниками, Wikipedia не вважається Relaible Source Of Information в академічному розумінні А сторінка Національного Парку Америці мабуть бреше. www.nps.gov/deva/learn/nature/weather-and-climate.htm#:~:text=Highest%20Ground%20Temperatures,Creek%20on%20July%2015%2C%201972.
-
Впевнена, що Ви знаєте різницю в цих вимірюваннях, та чому саме всюди пишуть по іншому
-
Та я вже запиталась в чатику, шо це таке 🤣 Відповідь отримала Типу суть в тому, що це різні методи вимірювання були.
-
у Сербії влітку,у Белграді, було +45, і - зламався кондиціонер. Викликати майстра неможливо, тому що - полако (вони постійно це говорять, коли не хочуть щось робити), а якщо не працює кондиціонер - то потрібно відкрити вікно, а воно без сітки, тому масово лізуть - гігантські оси, величезні чорні таргани, які топають по ночах по дерев'яній підлозі,як слони,жуки вонючки - дуже багато, ці товариші ще люблять падати на обличчя ночами