Українська Манітоба
-
Рієлтор деколи може показати хату яка ще тільки планується виставитись на маркет. Тому realtor.ca не завжди актуально.
-
Інвестування це гарний спосіб для накопичення капіталу, але не всі мають до того хист і час тим займатися. В моєму розумінні, є два способи заробити гроші собі на пенсію: купити нерухомість або інвестиції. Кожний вибирай свій варіант, який йому ближче.
-
Ми оце нещодавно придбали будинок і нам з пошуками та придбанням допомогла наш рієлтор. Дуже задоволені роботою з нею☺️ Не душила, не давила, не впарювала, пояснювала що краще і на що звертати увагу. Зараз в процесі оформлення. Можу дати контакти, якщо вам потрібно😊 Також працювали з моргедж брокером (мені його мій шеф на роботі порадив бо сам з ним уже років 15 працює і оце нещодавно переоформив з ним свій моргедж на більш кращій відсоток). Теж якщо цікавить можу дати контакти👌🏼☺️
-
При пошуку треба повністю «обстрагируватись» від того шо бачити 😁 Стіни можно перефарбувати, бруд помити. Ну от деякі люді такі що не прибирають, або ремонт тяп ляп зроблений. Більшість канадців не про естетику:) Я багато хат передивилась поки ми шукали і з часом на деякі речі не звертала вже увагу, а від першого побаченого будинку теж памʼятаю була в «шоці» 😱 як це так пил на полках?:) але ви відчуєте/зрозумієте що саме це ваша хата після того як подивитись багато будинків і буде з чим порівняти:) Location! це завжди був мій найголовніший критерій. Можно переробити хату від А до Я, а нейберхуд не поміняється:)
-
Так, я теж в інвестиціях не розбираюсь. Ну хіба щось просте, як покласти гроші на сейвінг і хай стоять, але так багато не заробиш. А от всякі акції, бонди і т.д. то ще треба вивчати. Он акції волмарта собі купую трохи, бо то доступно від роботи, і то не знаю, що тепер з ними робити і як їх подати в податковій декларації.
-
Та чого не можно? Хоч з усіма ріелторами Вінні, ви ж шукаєте а не продаєте…
-
Вінні велике місце… В нас то один одного знають, то напевно не було би потреби звертатись до 2-х. Дивиться щоб вони хоча б були з різних агенцій… Головне щоб в вас вистачало часу співпрацювати з 2-ма:)
-
Вітаємо, Софія Онищук! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Така сама ситуація з ділянками під будівництво. Троє знайомих, які будувалися в минулі роки в Стейнбаху, купили свої ділянки, бо люди, які постійно крутяться в цьому ринку, їм підказали що ось там буде продаватися і якщо справді хочете, то не гайте часу, бо там вже є й інші бажаючі і на ринок навіть не буде виставлятися, скоріш за все.
-
Схемки як в Україні прям, землю усю між своїми продали та довольні усі😀
-
Сина запросили в гості, пограти з другом. Вони дружать в школі. (1 клас) Як тут прийняти з тим? Треба щось з собою брати, їжа, або якусь іграшку треба подарувати Для нас це вперше