Українська Манітоба
-
www.instagram.com/p/DGOpmntM42J/?igsh=MXEydnhhc2FhazBiaQ==
-
Мем на тему
-
Ще таке сьогодні бачив🤣 Лачен звісно петух, але тут смішно.
-
Не може бути більш далеким від істини як на мене. У США все йде за планом котрий вочевидь таким був від початку.
-
На жаль це закономірно. Правління демократів було провальним як в середині країни, так і на зовнішній арені. Тому маємо зараз повну зміну політичного напрямку, навколо якого буде перебудовуватись весь світ
-
Lol. Тут і експертом не треба бути,щоб знати шо Україну зливають просто. Трамп просто телепень, не шарить що за 2 роки Естонія буде наступною чи люба інша країна і їм всім всерівно буде на те НАТО,Трамп скаже та розбирайтесь там собі самі ,зараз тільки європейські лідери хвилюються бо розуміють ,що вони наступні ,все на що треба надіятись це на іноземні війська в Україні,які будуть в Україні без перервано.
-
Нова Пошта сьогодні закрила відділення в Покровську. Це була остання працююча компанія…
-
Змі та соц мережі, дивні у вас варіанти, де ви таке чули ? 😁
-
👍🤝
-
А не дамо ресурси, приїдуть війська визволяти від «диктаторської» влади 🥲
-
Це правда, бо Трамп та путiн пов'язанi, не знаю як, але вірити, що він- Трамп принесе мир, це те саме, як вірити, що Зеленський його принесе, знаю, що багато хто голосував за нього, тому що він говорив, що він принесе мир- це я не хочу образити всiх, хто голосував за нього.
-
Коли? Та не може бути ви шо! Це ж друзі вони тільки добро і демократію несуть, а ви знов по рептилоїдів.
-
Воно смішно, але ситуація не дуже😔
-
Садам хусейн привіт садам Підтримка садама всього 4 відсотки у суспільстві, необхідні вибори і взагалі у нього було 3 роки щоб домовитися, а гроші де?