Українська Манітоба
-
Якщо встановлено інвалідність, то дані з пенсійного фонду підтягуються. Та й повістки мають слати за адресою проживання, її ви вносите самостійно. Навряд чи аж до Канади слатимуть… А якщо «в розшуку», то хоч встановлюй той резерв+, хоч не встановлюй - факту розшуку це ніяк не змінить.
-
Ми відкривали самі, 3 директори - власники.
-
Я шось до сих пір в шоці Найближчим часом літати шось не дуже хочеться
-
Чи мав хтось справу з Edison Properties? Чи нормальні вони взагалі?
-
Дякую!
-
Я знімаю житло в них вже більше 2х років, мені все підходить. Це величезна компанія, в них більше 10 багатоквартирних комплексів по місту, до речі, заснована вихідцем з України.
-
Та вони могли домовитись, що все до половини Німеччини рашці відходить під сферу впливу розпилу, а західніше іншої половини США. Так вони Китай з Європи викинуть
-
Ну правди заради авіакатастрофи стаються набагато рідше, ніж ті ж автокатастрофи …і тому ж кожна така звістка широко транслюється…
-
Ну так чи інакше вони отримають сильну рф. Яку буде або Китай підтримувати або вони. Логічніше контролювати їх. Хоча з тими заявами які лунають, я не здивуюсь що Трамп і Маск тупо на ЗП у пітуна сидять і будуть топити за все що їм потрібно 🤷♂️
-
А мені летіти через місяць. Я і так не люблю літати, а тут постійні новини про авіакатастрофи…