Українська Манітоба
-
Зайдіть просто у свій аккаунт та подивіться який статус підтвердження у профілі
-
Відкрию вам секрет )) Там зверху зчитувач стоїть, коли автобус зупиняється, там лампочка міняє колір ви проводите рукою просто біля цих жовтих ручок, десь приблизно 1 сентимент від них, не торкаючись і двері відчиняються 😀
-
А що це таке?
-
Як людина яка більше 2 років їздина на громадському транспорті в Вінніпезі мушу визнати що більша половина цих дверей працює некоректно. В кращому випадку 50/50. З всіх великих міст і враховуючи те що тут їхнє виробництво, у Вінніпезі найгірші автобуси і в цілому громадський транспорт. Єдине що тут можна повалити це синю лінію, вроді як в їх планах зробити декілька таких ліній але віриться в це так само на в метрой на трої
-
це може бути, але не всюди. Я особисто ніде не помічав. Але деінде є лампочка на ручках де touch, і вона загоряється тільки коли доторкаєшся. Тож ці секрети не працюють, або працюють у 10% випадків
-
Так, я з Вами згодна 👍
-
Дуже багато друзів та знайомих мають дома на цій вулиці. Гарний район
-
Друзі, є термінова вакансія Sr Project Manager The Senior Project Manager will manage tactical and strategic projects of large scale and wide scope, from initial conception to final implementation. This will include developing a plan, creating and obtaining approval of project charters, assigning tasks and project staff, ensuring user involvement and commitment, leading regular project reviews to deal with project issues, monitoring and approving projects at each progressive phase, reviewing and reporting on project status, issues and priorities, planning, budgets, risk and quality management, and deciding on carrying out corrective action, as necessary. Їм горять терміни, хочуть закрити позицію до завтра 😁 Від $80/година, hybrid. PMP сертифікація та досвід роботи PM обов'язково. Компанія Online Business Systems. Хто РЕАЛЬНО шукає нові можливості, дайте знати, я дам референс.
-
В більшості дилерів адекватні цін, якщо ж ви принципово не хочете їхати до дилера, то рекомендую VIP Lube, десь $100-120 за synthetic oil: viplube.ca/ellice/?gad_source=1&gbraid=0AAAAA-I2QwXWt6H6FhUt9hOEM-1L2bygl&gclid=CjwKCAiAlPu9BhAjEiwA5NDSA-YPxhMqFpCUfb9IHUHaRC3zVjHpGae9ZpCO6XdniOiYt2ernLLM6BoCv-8QAvD_BwE
-
О, я там міняю. Дуже зручно. Не треба епойнтмент. 15 хв і все готово. Майже як у макдональдс за кавою 🙂