Українська Манітоба
-
Бо брата вбив і зʼїв
-
І Луганджелеса
-
весь світ у шоці з того, що в діда Трампа відбувається шизофренія, він буквально говорить сьогодні одне, завтра інше, знищуючи економіку та рівень впливовості США у всьому світі і тільки Зеленський міг би отримати з нього плюшки, якби слухав своїх США-радників ну не знаю
-
Меми рятують зозульку 😆😅
-
ну от Зеленський весь такий поганий і провалив дипломатію, а тим часом Європа обʼєднується у підтримці України і нарешті розуміє, що росія - не тільки наша проблема США віддалялись від Європи та НАТО так чи інакше і невже ви думаєте, що якби Зеленський сьогодні прогнувся і не відповів гопнікам їхньою мовою (повага, до речі, що вчасно зупинився), то Трамп змінив би свою позицію? відбувається якийсь віктімблеймінг у чаті, ну нотатка: я не виборець Зеленського, якщо це важливо для контексту
-
❗️Шеф Пентагону наказав кіберкомандуванню США зупинити всі операції проти рф, включно з наступальними кіберопераціями, – профільне видання Record. 🤦♂️ Як ці політичні рішення змінять наше майбутнє? Деталі: t.me/policy_ua
-
Та а що поглядати? Ні одна із підписавши країн не ратифікувала той договір…навіть Україна…
-
Цікаво, скільки людей з тих, хто каже, що Зеленський піддався, не планували брати участь в цьому срачі, але в якийсь момент піддались і все-таки трошечки взяли?)
-
Ой все… можете в це вірити. В мене свій погляд