Українська Манітоба
-
Капець - читаю і просто всьо якась дурня що у вашому повідомлення. По перше - він чудово контролював свої емоції, якраз інша сторона їх не контролювала і це всі помітили окрім таких як ви. По друге - ви взагалі коли в Україні були ? В 90их чи шо ? В Україні ніколи такого не було щоб до когось СБУ приходило бо вони владу критикували. Що за дурня? Ви про майдан взагалі чули ? Чи ви про тих що москалі їх підкупляють і до них СБУ приходить ? Це взагалі маразм їх захищати зараз. А про те що американця попереджали - альо, те що російська пропаганда розказує про «шашлики готували» - це не значить що нічого не робили. Ті ж американці казали що два тижні максимум і України не буде. Скільки років вже Україна себе захищає і тримається знаєте ??
-
Яке прикре самогубство 😅
-
Давайте якщо надам відео докази що на федеральних каналах Мосійчучка,чий син доречі живе і Германії,та має військову освіту та має воювати,але він раптово став «емігрантом» та в Україну не повернеться!!!Так от вона відкрито по zombie tv марафону лякали українців,що ті хто критикую владу ,до тих прийде СБУ
-
Ну так, сидів і сперечався. намагався зробити в надрукованих документах last minute changes. Я не знаю точно як правильно, я не вмію краще бо то набагато вище моїх можливостей і мого пейгрейду як то кажуть. Але поїхати на переговори і їх всрати так що досі палає - це очевидно некомпетентна робота
-
Що за маразм взагалі, до чого ці аргументи ні про що. Давайте докази покажу що в мене член метровий. Але тут питання - і що з того? Особливо якщо виривати все з контексту. СБУ нідокого просто так не приходить. Це тільки в очах москалів СБУ всіх обіжають і всіх спасати треба
-
З таким щастям на його обличчі, я теж хочу там робити 😁