Українська Манітоба
-
Чудові висновки. Чудові і страшні..... Фашизм яким він є
-
А справді тактика про скажи 100 раз брехню і кожного разу в неї буде вірити більше людей-правдива , він ше не заєбався пиздіти про 350 більйонів і шо Америка дала більше ніж Європа. А потім типу шо Європа купляє газ в росії на більше коштів ніж дала грошей і фактить цим і тим більше внушає довіри-бо насправді це близько до правди .
-
Прогноз на майбутнє 📉 Ймовірність нових атак – висока. ❗️ Якщо не буде повного військового розгрому РФ, нова агресія можлива через 5-15 років після закінчення нинішньої війни. 📈 Найкраща стратегія для України – посилення обороноздатності, членство в НАТО, розвиток ВПК та економіки. Головний висновок ⚠️ Мир із росією – це ілюзія. Вона атакуватиме нас знову і знову. 🇺🇦 Єдиний вихід – сильна, озброєна, незалежна Україна! ✊
-
Яке Нато,Трамп ніколи в світі не дозволить вступити в НАТО. Жаль шо скільки людей повмирали, наступний раз росія переїде Україну катком коли нападе,як б мені цього не хотілось, я вже не говорю,якщо на наступних виборах виберуть якогось проросійського президента,то вже буде взагалі кошмар.
-
Звичайно, що нападе. Зараз їм подібна перерва, зняття санкцій, мобілізувати як можна більше людей. Їх першочергові плани по захопленню України не змінились абсолютно.
-
Скажіть, будь ласка, яким документом регламентуються стосунки з пліснявою в Манітобі? Residential Tenancies Branch має дуже розмиті формулювання в цьому плані і вони не звучать переконливо. Я віднайшла жахливу плісняву в важкожоступній ділянці холодильника в новій квартирі, це дуже небезпечно, я хочу, щоб його якнайшвидше замінили, але Residential Tenancies Branch не дає прямого визначення, що арендодавець має занепокоїтись з цього приводу. На що можна послатись?