Українська Манітоба
-
У мене закінчується контракт 9 березня. Зателефонувала до них, запитала що можуть запропонувати як лояльному клієнту, сказали 70$+tax, 500 мегабайт швидкість, безлім (зараз за таке платимо 60$+tax). Сказала: «Зрозуміло, дякую. Розриваємо контракт. Пишіть куди відправити роутер. Bell мені дає 1г безлім за 50$.» Прислали адресу куди відправити. Через пів години зателефонували, дали 1гігабайт швидкість, безлім за 50$+tax і 200$ кредиту.
-
як вони можуть вам відключити, якщо дату призначаєте ви самі?)
-
коли буде інша пропозиція, кажіть, що вже морально налаштовані на іншого, все, кохання в минулому. і цей інший уже надіслав вам еквіпмент і цей еквіпмент вже на пошті. тоді буде і кредит покрити ваші затрати
-
призначаєте дату розриву і кажете, що підписали контракт з конкурентом. до цього будь-які перемовини безрезультатні
-
Серйозні хлопці…
-
Я запитувала у людини, яка підключала нам - сказав ніц не може зробити, йди до конкурентів, через три місяці звони - зможу тобі як новому клієнту дати норм умови. Я подякувала і зателефонувала до їх служби підтримки…
-
так там можна поставити дату в кінці місяця, щоб у них був час подумати
-
Якщо в кінці кінців буде good deal, то матіті, хай видЄлуються 🤣🤣 Як каже моя мама: «людям теж потрібно з чогось заробляти» 🤣
-
Мені норм, я сказав який в мене діл є від конкурентів . І якщо не зроблять ХОЧА Б матч - то до побачення . Навіщо мені втрачати гроші, якщо вони не хочуть йти мені не уступку . Я не кажу за better deal. Я прошу мєтч🌚 але походу буду просити той метч без домашнього інтернету ) як гарно що тільки початок місяця, і мобільного інтернету ще 40 гігов залишилося 😂
-
вони дали мені кредит тільки коли обладнання від vmedia лежало вже на доставці. досі незручно, що так вийшло, завжди незручно, коли сходишся з колишнім)
-
Shaw - він трошки просто як Трамп) коли абьюзер бачить, що ви пішли, йому треба за будь-яку ціну вас повернути, от ці такі ж самі)
-
Ля , Трамп це якийсь жиреновский по американськи…
-
На роботі якось розпитував в канадців, то майже всі по закінченню контракту змінюють провайдера, один казав що кожні два роки переходить з shaw на bell і знову на shaw 🤔