Українська Манітоба
-
Привіт хто знає free tax clinic у Вінніпезі що подати декларацію на податок дякую всім гарного вечора 👍
-
Мені не хотіли робити price match, я домовився про відключення в кінці місяця, передзвонили з sales і дали $45 за 500 + $300 credit
-
Попросіть, щоб перенесли відключення через два тижні, щоб sales встигли вам зателефонувати. Я вже описував тут ситуацію з Koodo, тільки sales department має доступ до exclusive deals, support не зможе зробити match, бо вони не зацікавлені і орієнтуються на стандартні пропозиції в системі
-
Ви напевно не дали їм часу для маневру 😄
-
Мені телефонували з support, дуже rude жіночка і пропонувала те саме, що Вам. Сказала, що Bell пропонує такі ціни, бо в них якість лайно і що я пошкодую, я аж поперхнувся від такого customer service 😄
-
Перший день Великоднього пісту, хрест попілом нарисував. Віруюча людина, що поробиш 🤷🏻♀️
-
Ну, тоді чекайте листа, що ви valuable customer і без ваших $50 Rogers збанкрутує 😄
-
Я намагаюсь бути політкоректним: youtu.be/x9WO2ieJMYk?si=WUc2KvCbleyKAnFm
-
Випадково не з all good акцентом?
-
В мене походу була та ж жінка , ті ж самі тріпи. Що вони найкращі на ринку , у компетарів якість гімно ! І що я буду шкодувати 😂 Але мені норм, шкодувати- це моє мідл нейм 😂 Подивимося , обовʼязково скажу чим воно закінчиться. Мені особисто буде норм за 50 баксів якщо буде гіг швідкість та 300 баксів кредіт.
-
Bloody hell