Українська Манітоба
-
Якщо за 1к зроблять то можна
-
Спочатку дзвонив в support, то вони не змогли зробити match і ми зійшлися на розлученні, а потім прийшов лист:
-
Доброго дня. Шукаємо домашній інтернет як new customer. До цього інтернет входив у вартість оренди. Чи є якісь лайфхаки як знайти вигідну пропозицію ? Бачу тут обговорення більше про існуючих клієнтів. На реддіті радять пошукати на фейсбук маркетплейс.
-
🎓 Онлайн-курс для тих, хто хоче освоїти фотографію з нуля! 📸 Навчу користуватися фотоапаратом, працювати зі світлом, будувати композицію та обробляти знімки. ✅ Все просто, зрозуміло та доступно! 📅 Записуйся та почни свій шлях у фотографії!
-
Добрий день, підкажіть маю FHSA та RESP акаунти. Хочу подавати податкову декларацію, мені потрібно в банку (чи в телефоні) якусь форму взяти і внести це в декларацію?
-
Трамп предʼявив владі Канади, що не вважає дійсним договір 1908 року про кордон із США та хоче переглянути кордон між двома країнами, — NYT. 🤯
-
Вам банк надішле поштою форму Т4FHSA, її потрібно враховувати в декларації. За RESP не підкажу, не знаю
-
Я не хочу в це вірити З чого починати буде, з референдума?😡😫
-
У 14 років діти повинні напам'ять зубрити цілі куски текстів, вірші тощо. Пам'ять вже не працює як просто сприйняття мови як у тих, хто у садочку. 14 років - це доросла людина з точки зору вивчення мови. Якщо чесно, то дивно. Школа має всі засоби для таких випадків. Моя дочка ходила до літературного клубу, брала найвищі рівні англійської мови та літератури. Там купа спікінгу та вивчення лексики. Дуже багато презентацій. Багато шкіл мають театральні гуртки, де мова взагалі супер прокачується
-
Запишіть дитину на якісь гуртки, спорт, що там ще є. І користь від гуртків буде, і розмовна практика, і друзі нові.
-
Ага у Квебеку 😂
-
Залежно від банку, але скоріше за все ці документи є в онлайн банку в розділі documents або tax.