Українська Манітоба
-
Питання не по темi. Чоловiк хоче подавати свою податкову декларацiю окремо, бо думає, що інший бухгалтер порахує йому більше повернення, що наш бухгалтер щось не зрозумів. Як це краще зробити? виходить, я буду в одного бухгалтера, а він у іншого. мені вже все порахували, а чоловікові ще ні, чекають на документи з роботи.
-
Ну от, шкода що одні вареники 95% знають. Особисто це даже не топ 5, да і 10 страв буде😅
-
Я боюсь іди, бо кажуть є російський товари, а якщо я побачу там батончики ротфронт, то я не зможу ні купити пару кіло, і все, спонсування агресора🌝 Бісквіт-шоколад винні у цьому, не возять ананаски вафельні🥺
-
Якщо цей сендвіч бам-мі то я знаю🤩
-
А ми сходили до японського ресторану Ichiban, у малого день народження, там з шоу програмою і повар перед вами на столі готує прям Для одного разу сходити норм, їжі дуже багато
-
Ми теж були сьогодні, дуже смачно 🔥 P.S: беріть одну порцію сала на стіл 😄
-
Можете і так рахувати, якщо є бажання. Однак, поки немає інформації про кожного члена подружжя, ви не зможете нормально порахувати. Фішка в подачі членів подружжя разом в тому, що можна відразу перекинути різні податкові кредити з одного на іншого там, де це має сенс. Це можна зробити і кожному окремо, якщо є інформація по кожному члену подружжя.