Українська Манітоба
-
Хтось клеймив CWB в податковій декларації? $48,093 - це net income для сім'ї чи per person?
-
ну для вас якраз виглядає як гарний період закупитись на низах, якщо ви щойно доєднались)
-
Я вас розчарую, але широкий ринок впав всього на 10%, і з великою ймовірністю це тільки початок
-
Хоча мабуть зараз на фоні новин про перемовини з Україною індекси трохи підуть вгору
-
Це незначна корекція
-
При цьому і ndx і spy і russel попровалювались під двухсоту МА, що є досить поганим сигналом. Графіки без індикаторів краще не аналізувати
-
Технічний аналіз не працює, якщо у вас сусід дувбойоб
-
О, то вам багато чого ще потрібно вивчити про біржу і технічний аналіз, якщо ви так думаєте
-
Все ж таки у тому ж Sobeys як на мене можна знайти більше цікавих знижок у флаєрі. До того ж не бачив у Coop знижки 10% як у Sobeys у мембер день чи додаткових балів. У Coop є взагалі програма лояльності ?
-
Графік - це відображення минулого, можна добавити хоч 50 індикаторів але фондовий ринок - це більше про інсайти і фактаж, ніж про Volume, RSI, MA 50/100/200 etc
-
Адреса 🥹
-
Вареники з вишнею з фрешко. Дуже маленькі. Але смачні. Вони Молдавські
-
Іван, при всій повазі до вашого досвіду, зараз навряд чи можна робити якісь прогнози. Останні тижні були результатом декількох вбивчих рішень, я вам зараз можу накидати 10 варіантів протилежних рішень, які перезапустять ринок за пару днів. Ми живемо в неконтрольованій реальності зараз, принаймні нами не контрольованій)