Українська Манітоба
-
Взяв в ІКЕА подушку з гусячим пір'ям і пухом, найщільнішу. Коштувала 119, але точно не пам'ятаю, 100+ це точно. Шикарна подушка, нічого кращого не зустрічав.
-
WELLPUR VIGLEN Memory Foam Pillow (Back & Side Sleepers) www.jysk.ca/wellpur-viglen-memory-foam-pillow-white.html Я таку купила, дуже подобається, дійсно відчуваю, як шия відпочиває за ніч
-
Омг! Ви описали мого чоловіка. Як знайдете "ту саму" - поділіться, будь ласка 🙏
-
Бо ви платите за свій сон 100$+ за ніч і готель як правило після втомливоі дороги))
-
Доброго ранку.Може трішки заране, але не хочу все робити в останній день.Чи планує хтось у групі робити пасхи на замовлення і у кого можно буде іх замовити?Та де можна придбати традиційну корзинку, не таку як продають тут з високою ручкою
-
UPS, staples, don’s photo
-
Не можна у групі лінки кидати?(
-
У всіх хейтерів знайдено цей предмет
-
Jysk. Я чекала коли вони знову відкриються, бо більше ніде не знаходила подушку ортопедичну тверду. Там як на мене вибору різних більше
-
У ми минулому році багато було оголошення на Facebook про паски на замовлення. А традиційну корзину- найкраще у Світочі або подивіться по thrift stores
-
Здається в аренду студія ( basement ) в районі Manitoba Legislature ( Spense str). Аренда плата 746 + hydro. Подробиці в особисті повідомлення
-
Купувала у Jysk, дві подушки 90+ С$ Але вже рік+ тому Подобається Виміряйте висоту, яка вам підійде Якщо я пам'ятаю вірно, в них саме на цю було два типоразмери за висотою І меня підійшла та що невисока
-
Вибачте, я забуваю про це правило🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
-
Ви написали пост на російській про "пушати книжку" на амазоні
-
www.amazon.ca/Dreams-Bench-Childrens-picture-about-ebook/dp/B0DPGPYK3Y?ref_=ast_author_mpb Привіт, потрібна допомога у вигляді відгуків. Книга класна, але я її не можу ніяк запушити😪🥲 Хочу хоч якусь копійчину в дім приносити, поки шукаю роботу. Буду вдячна за поміч🫶🏼
-
Це більше про *вже не байдуже на чому і як спиш* Бо прокидатися і відчувати себе покаліченою не найс🤣
-
12 квітня в УНО буде Великодня ярмарка, де будуть продаватися різні смаколики від українських майстрів та майстринь. Там зможете купити паску.
-
AI-generated?
-
Лише ілюстрації
-
Привіт. Здаю в саблет кімнату. Окрема кімната та окремий санвузол в новій 2 кімнатній квартирі! 230 Good st. За деталями пишіть в особисті.
22 Jan 2023, 08:02
238721/238905
4 minutes ago