Українська Манітоба
-
Якщо хтось бажає відпочити на коттеджі що на озері, плануйте вже зараз. Ми бронюємо місце на рік на перед.
-
Підприємство, на яке я працюю, має дві вакансії basic assember. Так як українці себе добре зарекомендували, то будуть раді взяти наших співвітчизників. Підприємство займається виготовленням вікон. Від себе додам - найкраще підійдуть чоловіки з базовими знаннями роботи з електро інструментами (шуруповерт, дрель), всього іншого навчать. Англійська може бути елементарі.Приходите в офіс з резюме і кажете що ви до Kelly. Silex Fiberglass Windows And Doors (204) 788-0648 maps.app.goo.gl/z8ZkPL8M4XuDVZZd9
-
Тепер в мене є чашка 😂😂😂😂😂
-
Сьогодні зробив свою першу потрібну покупку, довго все зважува і вибирав, купу магазинів обійшов
-
Kjiji або vrbo
-
Скажіть, будь ласка, мені одному так дико чи то так і має бути: З Києва, який бомбили, йшов папір з іміджевого центру місяць, менеджер відповідала по 2 рази на годину і то вибачились, що не зразу, бо у нас , кажуть, була повітряна тривога, тут лише місяць чекаю, щоб дозвонитися до Successful skills. Іміграційна країна, чекає іммігрантів, звоню пару офіцерам, у всіх голосові. Прийшов магазин мобільного зв'язку, продавець підняв телефон, поговорив хвилин 20 , потім повернувся. І так та кожному кроці. Це на них ніхто жалоб не пише чи чому таке відношення? На всіх гарячих лініях сидять люди, які не мають відношення і нічого вліво вправо сказати не можуть... А до спеціалістів нема запису. Кажуть, це ми так після ковіду навчились Біда якась. Документи 3 дні в установі лежали, поки всіх на вуха не підняв, виявилося, що не всі отримали. Все що не процедурі , пиши пропало, вліво-вправо , потонув ... Це так, з наболівшого ... Ну дуже вже повільно 😂🙈
-
Я би теж хотів автівку, але дуже дорогі вони тут