Українська Манітоба
-
На жаль, все більше і більше таких повідомлень чи то про автокредити чи оренду житла тощо. Однак, це тільки ще раз підтверджує, що якщо люди хочуть щось купляти у кредит, то потрібно знати англійську або, якщо не знають мови, взяти договір із собою та показати знайомим. . Вийти з договору, де стоїть твій підпис та пройшов вже понад місяць, надзвичайно важко.
-
Також при оформленні автокредиту ті менеджери в автосалонах завжди пхають страхування на випадок нещасного випадку чи втрати працездатності. Типу страхове покриття - на суму кредиту. Вони кажуть: "А ось за якихось 10 доларів на місяць, ти зможеш себе захистити, якщо щось станеться". І люди купляють часто, навіть не задумуючись, що за 10 доларів у місяць вони купляють страхування тільки на суму кредиту, наприклад, на 20-30 тисяч. Тут таке... Кожен повинен сам зважувати, що краще. Просто не підписувати всі папери, бо так сказали.
-
Дуже багато зараз українців беруть авто в кредит, з величезними відсотками і завищеними цінами на авто, і це їх вина, самі бачать що підписують і погоджуються, а все тому, що дуже хочуть автомобіль з перших днів після приліту в Канаду, потрібно трошки потерпіти, я наприклад не спішу брати авто, навіть і як би рейтинг у мене був за 750+, як для мене повинна бути гарна зарплата, якісь кошти повинні бути запасні, і ще було б краще щоб мати Permanent resident, це моя думка, кожен вирішує по своєму, я 7 місяців без авто і ще потерплю, хоч і без нього важкувато.
-
А чи практикується у Канаді купівля авто з обміном власного на новий з доплатою у автодилерів?
-
Volleyball summer camp запрошує усіх бажаючих дітей на тренування. Доступні групи різного віку, є україномовний тренер. Додаю посилання для реєстрації www.volleyballwinnipeg.ca/youthsummercamps
-
Думаю, що тут поганий жарт якраз зіграв співвітчизник, який мав все пояснити людині, а не дилер
-
Нічого не буде.