Українська Манітоба
-
Виключно моє спостереження: за цей ви, можливо,так і не зрозуміли менталітету канадців та як тут працює економіка. Каркасними будинками я займався ще в Україні, український менталітет будувати на "кілька століть" не приживається у Канаді. На ізоляцію кам'яного будинку потрібно витрати вартість каркасника, опалення також у 3-5 разів дорожче, і так список можна продовжувати довго
-
Це 100% правда
-
Його купили впродовж 2міс.
-
Не було старого, ось фото Гугл Мапс до будівництва. Там була гола ділянка: maps.app.goo.gl/LuvbKKWTRQo6GApg7?g_st=ic Не бачу насправді різниці. Я всього лише написав що бачив гарний будинок і його ціна 2.6млн. Але він збудований з дсп і це трохи бентежить
-
-
Чекайте, ви ж тільки но що хотіли камʼяний в тепер все стало ок))) 🙃
-
😂, тим що будинок за 3 лями з нього. А так норм матеріал для собачих будок або для 500000 за норм будинок зійде.
-
Тут ВЗАГАЛІ не будують інакше, довколо мене та і не тільки довкола, всі будують з дсп. Завжди. Хоча б через це мають виникнути питання. І не важливо це будинок за 600к або 3млн. 🤷
-
Ви ж тільки-но що писали що напевне він камʼяний а тепер це стало не круто? Камʼяний/цегляний будинок краще, чому - питайте тих хто будує, на це питання є відповідь і я не будучі будівельником не дам на це детальну відповідь але це факт
-
Район Tuxedo, хз чи можна назвати елітним, ціни тут дійсно вище за середні і мені район подобається