Українська Манітоба
-
в мене теж перші 3 місяці було 5%
-
GIC зараз 4.5-5% Шукайте різні ETF, mutual funds, компанії. Купляйте акції. Як варіант: акції Canada Life, Manulife, Enbridge, Suncore, National Bank of Canada, RBC, Scotiabank, Amazon тощо. Варіантів багато
-
Tangerine, дочка від Скоші.
-
Який у вас банк ?
-
Шукати нові банки з акціями, шукати GIC, stock market, etc. Мій банк дає 6% на 5 місяців.
-
там приблизно такі цифри) стільки я не маю ще, але хочу вкласти хоч те що є, з бажанням поповнюватись постійно
-
Нема
-
Ну такі проекти для тих, хто має вільних кілька сот тисяч доларів.
-
Як варіант так. Але є ще приватні інвест фонди, які не котируються на біржі, то у них дохідність також є непогана, від 8-10% річних.
-
ну це то так, але потрібно бути впевненим в цьому і кошти там напервно не маленькі. мені провонували вжевкласти в будівництво нового будинку. Але там цифри не маленькі (комерціного приміщення)
-
Дякую
-
Якщо з чекінгу на чекінг, то нема комісії. Або e-transfer ганяти гроші, по $3К щодня.
-
Це по типу gopeer ?
-
Також багато є пропозицій для інвестицій у приватні проекти, від 10% річних терміном на 2-3 роки.
-
Хочете інвестувати у нерухомість, розглядайте REIT трасти. Вони є і на біржах, є і поза біржами
-
Можна банк драфтом за 9,95 без обмежень по сумі. Вам треба потім буде той банк драфт депонувати на рахунок у банкоматі або через апп. І майте на увазі кошти будуть в холді 5 роб днів.
-
Цікаво який це був автобус? 🤯
-
Interactive brokers 🤷♂️
-
Я б вкладував в ETF на широкі ринки, облігації. Не купуючи акції окремих компаній. Ну, це тема для окремої освіти, тут не вийде клацнути кнопочку на 10000$ і дивитись як капають проценти. Я б радив почитати щось типу «Розумний інвестор» Грехама, наприклад. Тоді буде більш менш мінімальне розуміння що робити, де зберігати гроші, що купувати і т.д.
-
тут не вийде клацнути кнопочку на 10000$ Хіба є добра інтуїція, але то рідко буває і це є gambling або маєш інсайдерську інформацію, що є нелегальним )))
22 Jan 2023, 08:02
96541/235946
about an hour ago