Українська Манітоба
-
Доброго дня, ми шукаємо роботу чоловік будівельник я та донька готові до будь якої роботи підскажіть будь ласка де можна знайти роботу? терміново
-
Може. Якщо у вас був попередній досвід.
-
Дуже багато не з України)))
-
www.cbc.ca/news/politics/canadian-russian-scheme-tech-to-russia-1.7112650
-
Та це взагалі такий брєд Всякі чебуреки з сумнівним минулим , купляють ті довідки за пів барана в якомусь там #####стані А звичайним людям треба потратити купа грошей і часу аби получити ті довідки Я вже мовчу , про місцевий контингент які з мачете ходять чи вже по пару ходок відсиділи а ти для самозахисту тільки тікати можеш
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня!)#moving #delivery #winnipeg
-
winnipeg.ctvnews.ca/just-delete-it-manitoba-hydro-warning-about-text-message-scam-1.6764309
-
Як взнати яке «обслуговуюче»?
-
Підкажіть хто стикався. Призаповненні аплікації на рент лендлорд просить указати банк в яким я користуюсь і рахунки і …..адресу банку. Шо то за адреса має бути??? Головного офісу ? Офісу де саме відкривав рахунок??? ( так то було хз коли в торонтах , вже і не згадаю) Чи будь якого відділення? Не розумію