Українська Манітоба
-
Коли буде, напишіть об'яву будьласка
-
@banofbot
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю скоро, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по любим містам за адресою від дверей до дверей )
-
Доброго ранку, якщо хтось хоче придбати річний vehicle permit у парки пополам, напишіть будь ласка мені у особисті
-
Тут точно не треба боятися
-
Доброго ранку. Порекомендуйте то може зробити діагностику авто, ідеально на парковці аеропорту Реджайни. Їхали з Вінніпегу на Едмонтон і... мусили пересісти на арендовану. Сьогодні їдемо у зворотному шляху, у Реджайні будемо ~ о 4 годині. І друге питання, якщо своє авто не поїде то які варіанти евакуації на Вінніпег? Вводні: Mazda5 і нас 4 (2 дорослих і 2 дітей)
-
Ось почитав я ті коментарі під постом в фейсбук. І чесно я це знав але теперь є доказ чому в Україні все так як воно є. Бо всі кажуть влада погана. А шановні Ви же самі не хочете виконувати закони а потім хочете щоб та влада яку Ви обираєте, виконувала закони. Ось чесно вже за час проживання в Канаді я зрозумів що є закони безглузді і тут але люди тут у більшості їх виконують. Зараз мова не про додаток Резерв+. А ось скажит мені хто із чоловіків військовозабовязаних які виїхали з України по робочій або по студентській візі - пішов і знявся з обліку у тодішньому военкоматі. При цьому можно довго казати я не знаю усіх законів .... і тд. Але у Вас є військовий квиток - там у кінці є положення про нього і там чітко написано у 5 пункту що Ви маєте зробити якщо їдьте більше ніж на 3 місяці. Більше того до війни це було настільки швидко і просто зробити, просто витратити на це ну максимум 5 хвилин часу. Але ніхто - Ось від слова зовсім ніхто цього не робив. При цьому я в певний в Канаді Ви виконує усі закони
-
Це зараз не про оновлення даних, Я кажу про відношення до виконання законів в Україні ще до війни в загальному. Чому все зараз так плохо. Бо напевно ми просто не хотіли шоб в Україні було добре. Бо є складні ситуації з законом. Але Ми навіть елеметарні і прості закони хотіли виконувати. Тому зараз Ми маємо от той резерв+ штрафи і все інше. А якби перед виїздом за кордон на работу чи навчання кожен прийшов і сповістив гляди може було інакше.....
-
Єнот у Ассінібон Шукає ракуна
-
Приходить на думку цитата пана Кулеби: «Це так не працює». З одного боку держава вимагає виконання законів а сама систематично їх порушує. В кінці кінців, виконання законів це суспільний договір між державою та її громадянами. Якщо одна сторона не виконує умови цього договору, то чому має інша? Це відповідь на питання чому в Канаді дотримуються законів. Тому що тут, якщо за кермом спіймають пʼяного суддю - його покарають. А в Україні ?
-
winnipeg.ctvnews.ca/rcmp-won-t-be-able-to-talk-to-bus-driver-in-deadly-carberry-crash-1.6925235#:~:text=On%20June%2015%2C%202023%2C%20a,a%20result%20of%20the%20crash. Розслідування триває ще…
-
Вінні пас проїзний не можно в Гугл кошель додати?