Українська Манітоба
-
На кредитці не можна "зберігати гроші". Навіть якщо ви звернули гроші понад ліміт, ви не зможете зняти ті гроші без комісії. Тобто, якщо ви, скажімо, маєте ліміт на кредитці 1000, а ви кинули туди 2000, то це не означає, що ви зможете зняти ті гроші у банкоматі просто так або перевести кудись як готівку. За кожну таку транзакцію з вас знімуть cash advance fee
-
Я рахую ризики.... Як що помре RBC чи BMO == а ні цінни папери, а ні гроші вже нікому не будуть потрібні.... Це буде означати повний колапс фінансової системи Канади 💀💀💀 Як що одна з віртуальних дочок "скліїть ласти" - ніхто майже не помітить цього... А ось отримати реальні гроші від Померлого віртуального банку - як на мене квест може бути ще той... Як що ризик на $1000 - да й х#₴ з ними А ось ризикувати $100к на 20+ років таким чином я б не наважився Повторю: Це ваші гроші, й вирішувати де й як ризикувати їми вирішувати кожному самостійно
-
Єноти щось та й розуміють)
-
You are right. No one can increase to 100k, but they may increase between 20k and 70k.
-
Один момент, що до отримання PR Ви можете купити одне житло для вашого проживання.
-
Шо це? Бімба?
-
Yes, the mortgage broker can negotiate a larger mortgage amount.