Українська Манітоба
-
якраз для оформлення Довідки про набуття громадянства потрібен взагалі подвійний апостиль і на оригінал свідоцтва, і на нотаріальний переклад (на переклад апостиль не потрібен лише тоді, коли він завірений українським нотаріусом)
-
А, ок. Я знаю фішку про те, що маючи переклад з нотаріальним засвідченням, для подачі на українське громадянство апостиль не потрібний, тобто можна його не чекати, але якщо вам для інших цілей, то не знаю, як це працює, на жаль
-
Так, може Там годин начебто вистачає, ну в мене вистачило)
-
Вистачить
-
В вас просто term, там будуть відрахування, але перевірте точно В мене було так само Ви підходите, якщо годин вистачає (я працював фул тайм, 40 в тиждень, з головою вистачило, я просто не знаю скільки Ви будете годин працювать) Що до іншого питання, якщо я пам'ятаю, то за рік, типу стільки но годин за поточний рік перевіряється
-
А які засоби легально застосовувати на вулицях? Я сьогодні йшла вулицею Ellice Ave і попереду йшов чувак, розмахуючи в повітрі довжелезною палицею, видно було, що він не адекватний. Я тільки приїхала у Вінніпег, то недокінця розумію де можна ходити, А де не варто.
-
Пояснюю щоб точно заспокоїти В Вас вийде 900 годин, а потрібно 700