Українська Манітоба
-
ресурс(укрправда) більше менш вартий довіри - тут вже питання до них я не є експертом просто згадав, ну і я памятаю мій досвід з але ви змушуєте згадувати мій досвід 🤣: все таки перший паспорт я не робив в них - Я памятаю як перший паспорт я прийшов за годину до вікриття в міграційній службі і мене прийняли тільки в момент закриття і тільки через те що була інша жіночка після яка теж чекала і просто кричала на них. Але в мене була опція піти в дп документ за +400 грн. 🤣 на той час це було задорого
-
Ось інше Консульство, де слоти відкривають відразу на 3 місяці
-
А танці…танці були?)
-
Ми не бачили як воно почалось. Прибігли до вікна вже коли вони скакали. Але страшно було, там десь 5 малих дітей було. Потім вони всі поставали в коло і почали грати свою музику на барабанах і співати свої пісні.
-
О боги Я дуже співчуваю Вашому такому досвіду із ДМС У будь-якому випадку, якщо щось у державних структурах йде хамовитим шляхом чи взагалі щось не так - завжди повідомляйте та робіть рапорти. Це дуже допомагає Особливо, коли зʼявилася гаряча урядова лінія - то починає шкварчати тільки так
-
-
Чи мені поруч з ними танцювати?
-
Вони там надовго цікаво? Бо мені ще додому туди їхати
-
У даунтауні 🙂
-
трохи t.me/ManitobaLife/314355
-
це не умови створюються, а робітники із "паспортних столів" залишились, які тягнуть за собою свої попередні емоційні напрацювання. ба більше, коли великі ДМС розгрузили, то там ще більше почали завивати, мовляв, ого тепер скільки перевірок робити...🙄 вони ж держслужбовці, і чомусь не бажають нічого робити, а отримувати зарплатню. От зараз 1545 працює досить добре із ними...своїх Дніпровських ми майже виховали))) просто у "Документі" із цим трохи інший підхід, мотивація співробітників та взагалі трохи інша культура виховується...ну і вони ж не держслужбовці...а т.я. підприємство живе лише на власні кошти, то якщо прибутку не буде - то і премій,а іноді і урізання штрафами буває...то і працюють більш злагоджено у плані сервісу та людяності а в Україні останній раз була буквально декілька місяців назад доречі, якраз документи дооформлювала собі (не паспорти) і прийшлось стикнутись із РАГСом, де мені намагалися "втюхнути" послуг на ~250 грн на кожному документі, коли вартість офіційна - 0.51 грн та 51 грн. і коли я почала роздивлятись платіжки, що мені надали, то там було дуже смішно, коли співробітники за деякі нічого не знали та не змогли пояснити, ба більше, не змогли офіційно доказати, чому я маю сплатити це обов'язково))а заяви всі я написала самостійно (бо вони ще й за це хотіли кошти, за допомогу у заповненні заяв). Скаргу написала, на урядову лінію зателефонувала. Працівника звільнили невдовзі, бо то був вже не перший такий випадок виявляється. Ітого - за кожне повторно випущене свідоцтво я оплатила 0.51 грн за кожен апостиль - 51 грн
-
а колись навіть приймала громадян та іноземців, для оформлення документів)))