Українська Манітоба
-
Дякую
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, а зараз при прильоту до Канади потрібен карантин?
-
Бо більшість які прилітають сюди це люди з Європи. Завжди все погано: погода, зарплата, накромани… Приїхати за дешевим квитками і мати совість «нагнітати» на країну яка надає стільки допомоги.
-
Це тільки щоб пройти тест. Курси хз коли, мабуть вже влітку такими темпами. Спочатку черга щоб запису на тест, потім черга на сам тест, потім черга на курси 🤣
-
Це вже для тесту Або курси?
-
Ну інколи не пройде але стійте на свому. Це то саме коли торгуєтесь за інтернет
-
І до чого це?
-
Ось це повідомлення ви не бачили???
-
Взагалі то я написав що відбувається якщо скористатися вашою порадою і нагадувати їм за себе
-
Блін Народ! Я розумію що в Україні немає такого поняття як «черга» але як сказав пан Василь - ми не єдині
-
Дякую спробую )
-
Доброго дня. Шукаю репетитора Англійської в ранковий час. Мій рівень Рівень B1-В2. Можливо хтось може когось порадити.
-
Я їм один раз нагадав, на що отримав листа з неприємним тоном. В якому сказано щоб сидів і не заважав їм. Лист прийшов за 3 хвилини після мого. 🤣 Дуже зайняті чуваки
-
Я дзвонив до них постійно, і писав емейл, пробуйте, місця завжди зявляються. Я тут 19 років і саме ця тактика «нагадування» працює. А тим часом знайди канадських друзів :)
-
Мені сказали в Ред рівер зможу потрапити тільки в січні-лютому тест сдаівлв в минулу суботу
-
Welcome Desk у аеропорту Вінніпегу потребує більше волонтерів особливо на будні дні. Хто може присвятити трохи свого часу, пишіть на [email protected]