Українська Манітоба
-
Наші КРІ виростуть навіть вище запланованих 😁
-
Я не основний аплікант, все прораховано 😄
-
В сенсі вам PR не треба чекати? Ми ж з вами на приблизно однаковому етапі? Чи ви що, хочете змінити роботу ДО ОТРИМАННЯ PR? 😱 Як PM знаходжу цей рівень ризику захмарним!
-
Ну підготувались бачу основательно;)
-
Work smarter, not harder
-
Так, дякую, думаю про це, але я просто ще не впевнена, що в принципі треба дивитись в цей напрям. У мене є стартап і є коучингова практика, я зараз отримую сертифікацію ICF. В моїй карті світу отримання сертифікації РМ означає глибоке занурення саме в кар'єру, а я не можу просто так взяти і кинути все, що я вже побудувала. Плюс у мене іноді є консалтингові проекти в Україні і тоді я два тижні підряд встаю в 5 ранку і виходжу в зум. Моя нинішня робота не передбачає особливого професійного залучення, вона передбачає тільки терпіння і 50 разів на день відповідь на питання how are you. Тому я можу все поєднувати. Якщо замість неї у мене буде робота РМ, я можу це все разом не потягти 🌝 Тому не міняю зараз роботу, щоб не ризикувати. Таке.
-
Я не хочу вас образити але коучинг - це щось на інфо-циганському? PM - це не тільки про занурення, а ще й про підтримання статусу 🥲
-
Прошу вибачення , успішний успіх затьмарив все 🥲
-
Ні, коучинг - це така професія. Статус у мене вже був, я знаю, як це працює, мене це вже не сильно приваблює)
-
Ні, це окрема спеціалізація
-
Фінансовий коучінг? 🌚
-
Повідомлення, на яке я відповідала, було змінене, там було про статус, я вирішила, що про соціальний)
-
Та знаю 🙄 Так просила того снігу ❄️ ось допросилась 😁!!! Тут же не може просто випасти сніжок пару см, має випасти по шию 😁