Українська Манітоба
-
Вже зовсім скоростартує перша гра від QuizLab! 🔥Ми чекаємо на кожного з вас, щоб разом провести незабутній вечір.😍Доєднуйтесь до нас у Телеграмі t.me/quizlabWPG та Інстаграмі www.instagram.com/quiz_lab_winnipeg/profilecard/?igsh=a3VhOGluNXBnd2Ey щоб бути в курсі всіх новин🫶🏻
-
Я думав так і треба 😂😂😂😂😂
-
Та писала ж вже про нього: «…хлопчина є в чаті Мамусі Брендона, та в групі Брендона в месенджері. В нього є складене резюме, сорі тут не буду викладати (виглядає ок 👌), надавали кучу порад, де та як шукати роботу… Познайомили з молоддю Брендона, має дівчину… Не знаю чим йому ще допомогти 🤷🏻♀️» Нєє, ну якщо конкретно на цього тінейджера орієнтуватись то з роботою в Брендоні біда, а так то ті 300+ сімей що приїхали с початком війни всі роблять…🤗
-
Ну наче без запису в е черзі не видаюсь паспорт виготовлений Вже всі нові постанови в дії Торонто
-
Нє. То у нас ці слова майже однакові. В англійській Sikh [sīk] та Sith [sīø] (не маю тієї букви що означає звук th на телефоні) звучать дуже по різному. Тай Вікіпедія каже щось там про новелу Барроуза або шотландське слово.
-
Ми по східній частині Периметру їхали, коли нам те сповіщення прийшло. Можна сказати взагалі за містом були.
-
Пффф. Негр то негр, індус то індус. Нема ніц неввічливого.
-
Пішов по сусідах сало шукати? 😀
-
Як мені раз тут у Вінніпезі сказали, ми називаєм їх чорні 😁
-
Товариство, вітаю! Можете дати пораду щодо варіантів магазинів, де можна придбати телефон не за всі гроші світу? Можливо є якісь з реальними знижками на Black Friday?
-
Напевно залежить від галузі де саме ви шукаєте, звичайно може бути туго idk 🤷🏻♀️ містечко невелике… Я мала на увазі більш стартові роботи: магазини, стройка, мейпл ліф… Хоча є такі що в імміграційній центр встроілись, банк, офіс, будинки престарілих 🤩
-
-
Жалко що в Брендоні не давали 30 днів безкоштовного готелю… Люди поки жили в готелях в Вінні, знайшли перші роботи, житло, хто ж зараз переїде…