Українська Манітоба
-
Всім привіт. Хто найблищим часом поїде в Україну або вертається з України напишіть мені. Мені потрібно дещо передати, звичайно не безплатно.
-
Я коли працювала в обслугованні, навчилася від клієнтів питати "А може ви мені щось ще порадите?". Пішла рік тому навмання шукати чергу в банк для відкриття рахунку. Кассир каже "У нас немає, записуйся". Я йому кажу "Може ви мені ще щось порадите". І він каже "Не міняй одразу вмі доллари США, доллар росте"
-
Привіт усім. Чи є у когось знайомий представник BellMTS? Хочу перейти на їх інтернет у Вінніпезі, шукаю гарний deal😀
-
Звісно, головне щоб гарна ціна була 😺
-
Це вам теж ця Tammy підключала?
-
Рекомендую, маю 45 +такс за 1.5gb щомісяця
-
Дякую! Якщо не секрет, який в вас тариф? Якщо їх інтернетом користуєтесь звісно.
-
Ні, дома маю контакт, кину. Але ви торгуйтесь як пані Алла написали
-
Доброго дня! Підкажіть може хтось знає, де купити норм лаваші. Тонкі і великі, як на шаурму)) Бажано квадратні. Я купую в супер сторі ніби як тортіли, чи щось таке (6 шт в пакеті), це поки найкраще, що я знайшов. Але може хтось знає ще щось краще)))
-
-
О, в Європі має бути смачний) навіть якщо локально зроблений, то на європейському шоколаді, він обʼєктивно смачніший за канадський, здається)
-
Бачила що в магазинах де роблять шаурму продають такі Доречі нарешті знайшли смачну шаурму!