Українська Манітоба
-
Ні одного за три місяці не бачила в нашому районі.
-
Ну вони далеко не відійдуть від центру того , де безплатно дають наркотики. ) їм протсо сенсу нема…. Вони всі там тусять. І всеодно, там можна було пройтись. Можливо мені так щастило і було все Ок. А тут в мою машмну на світлофорі яблуко кинув безпритульний . Через це склалось таке собі враження про безпритульних в вініпезі. Зрештую всі вони просто душевно зворі люди . Я сьогодні одному чай і шкарпетки купила, бо вже не могла витримувати його голу понівечену ногу🥺
-
О, Зараз кину міні фотозвіт прогулянки нічним центром міста) Чесно кажучи лгбт спільноти більше різали око ніж бездомні)
-
Я подивився повне відео. Рекомендую. Але це загальноканадська двіжуха youtu.be/PT8OU8Yhs_s
-
Можливо щось змінилось за пару місяців. Мабуть відіграють роді маштаби. Ми жили за пів години машиною від центру. Тому було сплкійніше. Брат живе в центрі. Але йому теж до поганого району пиляти пів години пішки
-
Текти буде не кров, та не з очей, коли будеш рахувати транспортні витрати, та намагатися пройти safety inspection з цією машиною в Манітобі. А наступного разу потече, коли механік вам назве ціну за просту роботу, але через приіржавіли гайки коштуватиме це вам втричі.... PS: мені подобається вірогідність глобального ремонту у 18+% для Chevrolet Spark caredge.com/chevrolet/spark/maintenance
-
Я могла спокійно в 11 вечора прогулятись з дитиною у візочку . Тут м не ризикнула)
-
Ми жили там. Направду безпечніше місто за вініпег. Там тільки одна вулиця закрита бездомними. З інших їх навіть ганяють .
-
Не потрібно, температура взимку до -20-30, +поганий стан дорожного покриття через цю ж температуру вже довели це, і це лише невеликий процент мінусів
-
Шукай в гуглі як іржавіють авто в Торонто
-
Уважно слухаю
-
Можу це довести