Українська Манітоба
-
Coffee break є, теж мій улюблений😉 і by the fireplace🔥
-
Чудовий) аромат пляжної прогулянки особливо. Якби в цьому наборі був ще Coffee break, взагалі ціни б йому не було
-
Можливо зараз набір оновили, я давно купила. В мене є coffee break замість on a date
-
dogecoin - pure crypto gambling:)
-
Shares of the company/акції компаній
-
Залежить скільки акцій випустила компанія. Це може бути мільйон/кілька мільйонів акцій і Ваші 60 shares це дуже малесенька частина
-
60 штук, значить, маєш
-
Привіт ,шукаю когось на завтра на ранок ,допомогти забрати комод ,всюди ліфти,роботи хв на 10 + їзди на 25,можу підібрати в районі даунтауну, 20 кад
-
Mkt cap: $3.47T Stock price: $140 Поділіть і отримаєте 24 млрд акцій, що також підтверджують і інші дані. Однак, це не завжди так. Часто компанії випускають різні класи акцій.
-
А де ви кажете в аппці ви це дивитесь? 🤔 не бачу тут інфи про 24 мільйона
-
NVIDIA 24.53 billion shares Я маю, скажімо, 1000 акцій - викидаю ті папери від Wealthsimple у смітник, бо я навіть не мураха, а амеба зі своїми акціями, щоб за щось голосувати.
-
Так, ви можете бути на 0.000001% власником компанії або на 51% )))
-
@Just_Karyna тут дивись ☝️
-
NDAX передає інформацію до FINTRAC, а ті в свою чергу можуть до CRA. Усі біржі, які працюють в Канаді, підпадають під вимоги звітності. Які там вимоги, і який поріг сум, ніхто того не знає. В описаному вами сценарії торгівля відбувається не на канадській біржі. Потрібно також розуміти, що декларувати податки - це обов'язок, незалежно від того, чи бачить дохід податкова, чи ні.
-
Користуючись нагодою. Я вчора зробила акаунт на crypto.com і купила монети капібари, про яких тут вчора писали. Комісії дійсно дуже маленькі при переказі, але зараз я дивлюсь, як продати своїх капібар, ціну платформа мені виставляє на 15-20 доларів меншу, ніж вони коштують в апці. Я просто не в курсі цих криптохитрощів, у мене був до того тільки суперпростий wealthsimple. Це так треба чи я щось не так роблю?