Українська Манітоба
-
Дивно, мені довелося забирати. Значить краще запитати при реєстрації у Франкфурті 🙂
-
Встиг на SWO зайцем запригнути. А от дівчина моя дивиться на ті бали та сумує, по максимуму усе маючи та навіть з англійської 8+ складно буде. Зате спіцвибірки для працівників фастфуду з 0 балами, нащо той PhD, треба було бургери крутити йти 🤣
-
Вже другий рік сподіваємось) Він зовсім трохи падав Тепер тільки росте
-
Буде весілля? 💒😁
-
Хіба не впаде той бал після нового року, мені здається на прикінці року він завжди високій…чи я помиляюсь?
-
Просто запам'ятайте: не можна вбивати всі мікроби. Якщо ви будете жити у стерильному середовищі, та миттєво захворієте як тільки десь вийдете. І життя покращиться.
-
Будь ласка порадьте стоматолога Знаю є наш Олександр але до нього запис 2 міс вперед
-
Так само було. Вони скинули фото але я була наполеглива. Я вже не памʼятаю алгоритму було декілька місяців тому. Проте після їх пруфу я обрала опцію типу «чи попитали ви сусідів і все рівно не знайшли посилки» - так і вони такі «ну ок пришлемо вам». Там було до 70 баксів але дитяча фігня і мені шкода було дітей що вони чекали.
-
Дякую, тут набагато це легше тоді)
-
Нема шо жалітися.. просто висновки зробити можна ..після заяв «всі хто захоче зможуть залишитися».. робити бали по 900 . Послідовно.
-
А навіщо тоді запрошувати купу людей без нормальної англійської та освіти з закордону під exploratory visit?😀 Тут своїх купа на temporary permits, навіщо ще?
-
Розвиватися, нє?
-
Індуси поголовно мають усі по 600 балів, а то і меньше 👍 Деякі наші без освіти та без англійського ледве набирають 750😁