Українська Манітоба
-
В Україні розвинена мережа громадського транспорту, так він не ідеальний, але без проблем можна доїхати куди треба без авто.
-
О, знайомі малюнки! Найулюбленіші наші книжки !
-
Є купа людей з правами, які беруть додаткові уроки, бо їздити по суті не вміють, no worries
-
Як я нещодавно писала, мені їде парфюм з Walmart і має приїхати в грудні. І зараз я зайшла в трекер і побачила, що це трекер пошти Китаю і моя коробочка зараз в Донггуаньши. Бренд називається Maison Margiela Paris. Так, я знаю, що бренд може бути в одній країні, а виробництво в іншій, але Донггуаньши?.. 😐
-
Я так забираюсь брати уроки, маючи права, бо ніколи не їздила по снігу.
-
Ви почніть з негустонаселених районів. Поїдьте в парк покатайтесь. Якщо ви їздили в Україні трохи, то зможете тут 100%. І без інструктора. Мій стаж водіння в Україні 4 міс. В жовтні купила авто (до цього ні разу не була за кермом), а в лютому війна, після цього я не їздила, якщо не рахувати дві поїздки в Київ і назад в Івано-франківськ. Тут, мені треба було по сейнтвітал парку поїхати 2 дні з кимось збоку, для емоційної рівноваги 😁 А потім руки ноги згадали все. Але я ще з тих трусішок, таких небагато 🤪
-
В спокійному районі для мене їхати не така вже й проблема. На парковках біля магазинів взагалі нормально, бо там купа місця і ніхто тебе не піджимає. А от на дорозі, де швидкий рух, а ще як треба робити якісь маневри вчасно і правильно, то для мене це страх. Оте все одночасно і перелаштуватися , і дивитись у всі дзеркала, і машини женуть… Я тоді, напевне, панікую…
-
Просто більше виїжджайте , тренуйтесь. Поїдьте на прогулянку на велику дорогу 😁 я серйозно, зробіть собі легенький маршрут, щоб без крейзі поворотів. І так кожен день трошки далі, трошки складніше 🙂
-
Це я так макбук 12/2021 замовляв в Україні через США, бо мені треба був новий на м1 а в Україні їх ще не було і був дикий оверпрайс. У мене був знайомий хто міг привезти з США. Замовив, скинули трекер, коротше їхало з Китаю, потім у США, потім у Європу, потім я виїхав з України і почалася війна, і тут мій макбук приїздить до України. Застрягає десь на таможні. Потім друг його отримав чудом. Вивіз мені у Польщу. І потім я вже з ним приїхав до Канади. 1.5 круги довколо світу коротше… Так я до чого, я був здивований що також замовляючи безпосередньо у епл воно їхало з Китаю.
-
А це щось означає? У мене відчуття, що ви всі щось знаєте, а я щось упускаю)