Українська Манітоба
-
В мене одна машина на зимових, інша на «всезонці», різниці не відчуваю і жодних пригод за роки не було. Кожному своє
-
Ось тут список ініціатив та організацій які підтримує профспілка поліції: www.winnipegpoliceassociation.ca/in-the-community
-
Ось тут можна подати заявку на інформаційних сесій від поліції Вінніпегу: www.winnipeg.ca/police/community/community-presentations
-
Це доволі тупо, якщо чесно, бо людина може взяти зворотній квиток з опцією повернення і повернути з мінімальним штрафом, якщо їй вже так пече залишитись в Європі
-
На шинах написано звичайно. All season - то по-нашому літні шини, All weather - ок для зими, але в сильні морозі не набагато краще за літні на асфальті. Їздити можна на всьому, то просто питання, як швидко ви хочете їхати і яку дистанцію тримати. Я зараз на all season катаюсь, поки що норм, але я і не ганяю і сильної ожеледиці поки не було.
-
Можливо, якщо віддати на контролі в Торонто свій паспорт зі словами «By the way, I hate Poland, I’d never live there”, це допоможе) Ну або ні)
-
доброго дня чи хтось вільний для повної або неповної зайнятості
-
Я дуже не розбираюсь, але зимою їзду на зимових, в остальні три місяці на all-season:) Чоловік сказав що так треба, а я завжди роблю як він скаже 😁 Єдине що мої зимові трохи негарно виглядають бо на звичайних чорних дісках, оце мій єдиний комплейн:) Гарної всім їзди без заносів🤗
-
Ну так немає ж проблеми показати просто всі квитки прямо до України, тим паче, що автобусні та залізничні закордонні пишуться із іменами латиницею та дублюється інглішом інфа. У чоловіка також питали квитки і все оце, коли ось вертався в Україну із Канади. Показав всі квитки, подивились і пустили
-
Різниця між all season і winter (а особливо studded) tires просто колосальна. Але є нюанси, якщо ви будете на studded tires, то велика ймовірність, що вам хтось приїде в зад, бо ваш гальмівний шлях буде значно меншим ніж в усіх решта. І навпаки з all season, при інтенсивному гальмуванні скоріш за все ви приїдете комусь в зад з гарною резиною. То ж вибирайте 😄