Українська Манітоба
-
Я хочу взяти просто від сонця без лінз, в мене насправді була лазерна корекція зору, але зараз 100% зір. Як думаєте вони можуть без лінз виписати окуляри 😎😁? Я думаю сказати, що мені важко дивитись на сонце зимою, коли багато снігу і він відбиває промені світла і я не можу водити авто. Бо насправді так і є 😅
-
А окулус3 можна? лол
-
Маю великі сумніви що це можливо, але дай знати, коли дізнаєшся ) Сайт показує що у них є опції з лінзами (походу змінні), хоча у Вінніпезі нема їх магазинів.
-
В мене так само приблизно, а вони зараз якраз коштують три сотні. Скоріш за все страховка покриє тільки лінзи, вони ж там не дурні )
-
Я думаю канадським прикордонникам до лампочки хто куда їде з Канади, не пускає на літак саме авіакомпанія, бо якщо людину не впустять в країну призначення, то вони мають за свій кошт доставити її назад. Ніхто не хоче так ризикувати
-
В нас цілей день якась мжичка, і так красиво вдягнулися дерева, кожна гілочка 🥰, уявляю завтра зранку цю красу 🤩
-
В чому проблема? Повернути квиток і відразу взяти новий?
-
Доречі скажіть будь ласка мені нараховують ліміт кожного року HSA . Там додають кожного року по 300$. Як їх правильно використовувати,візьмемо ситуацію,що я використав ліміт на дентал. І мені зараз треба буде робити зуб, я ці кошти можу закинути іменного на дентал і використати їх. Так само з всім іншим, тобто оплатити за braces або glasses. Я правильно розумію цей аккаунт для таких випадків?
-
Що саме? Стріла? Равлики? Торба з Доларами? :)
-
Буває, дуже часто буває;) Не буду казати де 😉
-
По три бакси - то мабуть було сто пʼятсот років тому :) Я брала зі знижкою - десь 10.5$+такс, без знижки - 12.5$+ такс. По 3.5$ за пачку брала Равлика Боба в Pineridge Hollow, у Фрешко він десь 4-4.5$…
-
Вам будь який експерт скаже, що найгірша зимова резина буде краща за будь яку всесизонку, які б в Україні люди не були бідні, і не такі суворі зими, но люди майже всі купують зимову, тут в Вінніпегу, я просто дивуюся, як можна бути таким жадним і пофігістом, і каратися на всесисонці.