Українська Манітоба
-
Вітаю всіх! Може хто з наших займається друком на футболках? Є замовлення on demand, далі розглядаю партії
-
Так вже було Мітинги сто раз були Бо іншим норм Вони такі, так я не ходжу геть, не проблема Потім он вже перестануть і в торгові центри ходити, онлайн будуть заказувати і казати норм, я не стикаюсь, значить його треба було відпистити Не робити ж закони жорсткими
-
Кримінальний кодекс - це рівень федерального уряду. Змінити це можливо тільки через парламент. Однак, неможливо змінити статтю у бік збільшення покарання, тільки зменшити. Це основи правового суспільства. Навіть, якщо припустити, що завтра якісь нові популісти приймуть закон, який повертає "усіх до в'язниці", то Верховний Суд Канади його заблокує.
-
В одному випадку був напад 24 річного чоловіка і жінки, у другому 20 річний чоловік але з двома ножами (якого після затримання відпустили). І я ще від себе додам. Що одразу після вбивства на зупинці Unicity в понеділок з ранку до нас у магазин теж ломився чоловік з мачете, але коли ми відкрились і він пізніше зайшов то нічого не зробив просто обійшов навколо приховуючи зброю під курткою. Поліцію повідомили але що було далі мені не відомо.
-
До України? 😀
-
А потім вертаються 😏
-
Точно не через безпекову ситуацію, там взагалі треш
-
Які чемодани? Прийшли в чат повозмущались і сидимо далі 🤗
-
Так 🌚
-
Це немає сенсу, поки core іммігранти в 2-3 поколінні не дійдуть до boiling point, то нічого не буде
-
Скільки вам потрібно шт?
-
Він не важкий, він просто дуже специфічний і часто не має нічого спільного з англійською мовою. IELTS - це про гарне знання структури тесту і вміння використати «лайфхаки», а CELPIP - це все ж таки більше про англійську мову, бо навіть без підготовки людина з нормальним рівнем може здати тест на пристойний бал
-
Там проблема тільки в академічних текстах, лексиці Це вважайте вчити нову мову Ви спробуйте подивитися є десь пробні А там вирішите що здавати краще для майбутнього
-
Я читала що для вступу Припустимо на мед не обовʼязково здавати саме аелтс Може ліпше обрати щось інше якщо він прям ТАКИЙ важкий?