Українська Манітоба
-
Вітаю. Я юрист з 8-річним досвідом роботи, до переїзду працювала у судовій системі та помічником адвоката. Маю великий досвід у розгляді цивільних справ. Якщо Вам потрібно оформити розірвання шлюбу, стягнення аліментів, поділ майна та інше в Україні- можу в цьому допомогти. За додатковою інформацією запрошую у приватні повідомлення.
-
Діти, якшо пропонують наркотики, завжди беріть, вони дорогі 😂
-
Бачу бізнесмена 🌚
-
В супер престижних це яких? Приватних? У мене дитина закінчила 12 клас позаминулого року, інша вчиться в тій самій школі і навіть натяку на наркотики чи щоб про них хтось чув то не було. Жінка в батьківському комитеті школи то думаю точно мали би знати якщо би щось таке було. Так що не у всіх школах є наркотики
-
У школах Манітоби реалізуються різноманітні ініціативи для запобігання вживанню наркотиків та підвищення обізнаності: - Освітні програми: Навчальна програма включає уроки про шкоду наркотиків, прийняття рішень та стратегії протистояння тиску однолітків. - Співпраця з AFM: Фонд боротьби з наркоманією Манітоби (AFM) проводить лекції, семінари та надає консультації в школах. - Кампанії обізнаності: Акції щодо небезпеки опіоїдів, використання налоксону, а також студентські проєкти, спрямовані на профілактику. -Підтримка в школах: Консультанти, соціальні працівники та програми раннього втручання для учнів. -Співпраця з громадою: Організації, такі як MADD Canada, проводять заходи щодо попередження керування у стані сп’яніння та інших ризиків. - Події та тематичні дні: Спеціальні акції, інтерактивні семінари та виступи запрошених гостей. Такі ініціативи сприяють обізнаності учнів і знижують ризики вживання наркотиків
-
Погоджуюсь. Я тут і учнем був і працював майже у всіх старших школах Вінніпегу.
-
Надіюсь що, Ви не праві. Або це якось дуже ретельно приховується адміністрацією і батьками) І у нас друзі у яких діти вчаться у різних класах ніколи не чув щоб навіть хтось пошипки про це казав за 2.5 роки. А ви ,якщо не секрет звідки обізнані про присутність наркотиків в цій школі?
-
Нажаль Є, але поодинокі випадки. Такі школи як Balmoral Hall, St.Pauls Highshool або ж St. Mary’s Academy не виняток
-
Я також сподіваюсь, що я не права, але це відомий факт- по Канаді і в більшості країн. Такі школи є "target" для продажу дорогих наркотиків. І відбувається це в набагато більш завуальованих виглядах. Десь під час приватних вечірок у basement гарних будинків порядних батьків, а не десь на вулиці чи подвірʼї школи.
-
Саме так і роблять. Був один випадок коли поза територією школи машина підїхала і запропонувала двом учням які йшли на класи саме цю наркоту - діти відразу ж знали як діяти і повідомили школу а ми в свою чергу поліцію через school resource officer - машину та порушників «ділків» через пару годин знайшли.
-
Тю, та відмовитесь… А того хто запропонував в поліцію…
-
Це не я, понi вiдмовиться( у мене вакцина пiсля того,що я бачила, дуже не толерантна до наркотикiв) за сина переживаю . Сьогоднi в 11 автобусi бачили жiнку, вона голосно кричала та плакала, що вона дуже боїться і не розуміє, де вона, син злякався, і все питав, навіщо вона прийняла наркотики, якщо їй зараз так погано, і я пояснювала, що люди намагаються так втекти від реальності та проблем, але це не вихід. Водiй зупинив автобус та розмовляв з нею.