Українська Манітоба
-
Я колись спілкувався із канадцями, які живуть між The Pas та Thomson. То от вони м'яса, типу beef, майже ніколи не купують, хіба морожені кури. Весь час є оленина, лось, гуси у фрізері. Я так розумію, що на віддалених територіях ліміти важко контролювати, але там так мало людей, і навпаки дуже багато здобичі.
-
У мене колись до знайомих на дачі прибилась курка і вони забрали її в місто, щоб зробити з неї суп. Але вбити не змогли і вона до смерті прожила у них на балконі і приходила дивитись телевізор з усіма ввечері. Я б теж колись гіпотетично хотіла гуся, але точно знаю, що через три години його вже зватимуть Джеймс і він ходитиме по дому в шкарпетках і я шукатиму йому поїлку на амазоні 😁
-
Я тільки кормив курей та качок Вбивати - ні Досі пам'ятаю як та курка без голови бігала 😵💫
-
Також на бобрів полюємо
-
-
і смакує добре? бо із подібного я тільки оленятину куштувала
-
На територіях провінційних парків полювати не можна. Тобто, ти можеш полювати на чиїсь землі. Ти мусиш попередити власника тієї землі та домовитись про розрахунки. Можна полювати також на землях корони. Просто так піти і завалити лося, нікому не сказати - це бракон"єрство. Звичайно, бракон"єри є, але це не масове явище. На лося потрібна ліцензія. Мисливці щороку реєструються на лотерею, бо кількість тих ліцензій обмежена.
-
Я гуглила після вашого повідомлення. В Гуглі повно статей про те, як деякі ресторани закрилися _на час_ ковідних обмежень (тобто, коли було заборонено по ресторанам ходити). Коли обмеження зняли, вони знов відкрилися. Ваше ж повідомлення було, цитую, «майже усі круті ресторани закрилися під час ковіду». В значенні «всі круті ресторани Вінні закрилися, тепер лише фігові лишилися». Ні, це не так. ПС: не сумуйте за Prairie 360, це завжди був заклад «прикольно посидіти зверху на місто подивитись», їда там була жахлива. Тому, мабуть, і закрилися )
-
У мого діда теж всякі птахи були) Інкубатор з індичатами прямо в квартирі стояв, я постійно ходила його відкривати та дивитись, хто там вилупився, років 5 мені було. Одного разу я відкриваю кришку, а там це маленьке чорне схоже на динозавра вилізло з яйця і повзе по перегородках. Це було так страшно, я місяць не спала після того 😁 Пройшло 30 років і у мене досі фобія розбивати магазинні яйця, я це роблю обережно, бо раптом це яйця з інкубатора і там вже готовий птах і я його пораню)
-
Там навіть полювати не треба, після заходу сонця їдеш та вони самі на стеки під колеса стрибають😀
-
Крім меті і indigenous people) вони можуть будь-кого полювати будь-коли в будь-якій кількості, тільки ID потрібно