Українська Манітоба
-
Погугліть партію ШАС. До речі в Ізраїлі призов з 18ти років, тому броні у них в принципі бути не могло. Просто релігійним євреям можна не йти в армію офіційно.
-
Я жила в Ізраїлі майже 8 років і розбираюсь в ізраїльській політиці, не всі депутати проходили службу в армії, бо є навіть арабська партія, а їх в принципі не призивають. Так це правда, що більшість громадян Ізраїлю таки служать в армії, але це навіть недоречно порівнювати конфлікти. Бо подивіться з ким воює Ізраїль при повній підтримці США(навіть допомагали збивати іранські ракети), а з ким воює Україна. Ізраїль набагато переважає своїх супротивників озброєнням.
-
Так може США підтримує Ізраїльтян що вони довели що заслуговують на це.Не думаю що ізраїльський солдат буде купляти щось за свої гроші (екіпірування,ремонтувати службову автівку за свій кошт и т.д)Розумію що там теж є корупція,але не під час ВІЙНИ,бо кожного тижня в Україні корупційні скандали
-
А скрін ну вони роками намагаються їх до армії забрати але поки що тільки конфлікти були роками через них на центральному автовокзалі Єрусалиму
-
Йдемо від зворотнього де вказано чи були вони в армії(якщо будеш шукати поіменно так це пишуть в описі про людину) ?
-
Так я стверджую, тому що жодного з них не бачив там за два роки служби.
-
Ні, США з самого початку конфлікту вливає великі гроші в Ізраїль, бо союзники, а корупції там теж вистачає і в армії не завжди все добре. Люди всюди однакові.
-
uk.vijesti.me/amp/701419/чому-ультраортодоксальні-євреї-не-служать-в-армії
-
Добре зрозуміло,конструктивна розмова закінчилась,далі навіть не цікаво)
-
Я твої не бачу щось)
-
На здоровʼя)