Українська Манітоба
-
Чи це щоб люди знали від куди триматися подалі
-
А що позитивного у цій новині?
-
Фінальна дата оплати у вас буде 19 березня, вам прийде лист і треба буде зайти на сайт і оплатити кредиткою, як підписку, там 3 хвилини справи
-
А вона натульне не їсть?
-
Я читав склад продуктів Для себе так не робив, а для кота ось читав, бо мучався. Брав тільки натуральне, але воно дороге що капець.
-
Так!!! Крутіть як бомбочки з м'яса та трохи овочів Або паштетної форми Нажаль мій не їсть навіть м'ясо Такий дивак 😵💫
-
Божечки, хай одужує!!! З приводу дієти: я палка прибічниця підходу ніякого сухого корму, ніколи в принципі (у мене його вдома навіть немає), лише wet food. Wet food може бути: - консерви (але ж млять не а-ля Віскас, а треба читати уважно склад, хороші консерви кошачі не дешеві) - raw. Я кормлю свого raw + completer (це премікс, щоб їжа була збалансованою) на 80% (20% - сніданки з консерв) Але ветеринар вам 100% скаже якоюсь Пуріною Урінал Тракт кормити. Мій ветеринар, коли я, гордо підбоченившись і готуючись «в штики» сприймати все, що скаже ветеринар, заявила «а я кормлю кошака raw meat!!!», сказав тихенько «ой молодець!» і потім голосніше «ну, ми не можемо РЕКОМЕНДУВАТИ raw, бо якщошо то ми винуваті, корочє просто шоб ви знали - рекомендацію таку я не даю» (wink-wink)
-
Він, Оскар 6 років, їсть консерви та сухий корм, різні купувала, не переборчивий… Тепер ось думаю може взагалі шось домашнє готувати ну там відварила рибку, курку говядину… Але чи буде він то їсти? 🤷🏻♀️
-
Бачите, по суті брекети будуть 8200, бо на 1000 у вас є гіфт карт)
-
Lottospot app або playnow.com
-
Подарунки це завжди приємно,особливо коли їх не чекаєш.☺️ Це в мене вже друга гіфт карта ,перша була на 200$ ,сьогодні ще пробив 10к на fhsa 🤣 ) Але пізніше дізнався що брекети будуть коштувати 9200$ 😅. Цікаво скільки покриє моя страховка А ви знаєте де то можна лотарейку доречі купити онлайн ,там де ті мільйони вигравати 😂
-
Якщо ви клініку ще не обрали, то є клініки, які не роблять розтермінування, а є такі, що роблять. Якщо вам це важливо (бо страховій же вони постфактум виставляють рахунок, як розумію). Pembina Endodontics, наприклад, не робить розтермінувань взагалі, треба заплатити одним махом $3100 і через 2 тижні $1800 😏 Якби я це знала, попросила б рефер десь іще) але у мене вже норм лікар, пізно міняти
-
Royal canine urinary s/o Теж у нашого Сугроба було, у котiв робота сечової системи пов'язана з роботою кишечника, і тому ми годували довго Urinary s/o і одночасно royal canin fiber response. Зараз тільки на Royal Canin Fiber response, це сухий корм. іногла, дуже рідко, купую йому консерви urinary. ніякої іншої їжі не даємо, нічого зі столу, ніякого м'яса чи риби