Українська Манітоба
-
Якщо вам для PR/подачі на українське громадянство, то @FidemMoris_Translations
-
Зуби, то наше все...😁
-
Хочу пропити 5 htp
-
@AnnaKWinn також вітаю! Здоров'я і витримки до нас новоприбулих! Додам до Ліліних слів: дякую що радили продукти (в різних групах), за те, що заспокоюли, за всі "злосні" та комічні повідомлення, бо обидва типи підносили настрій))) Одним словом (сорі, двома) - так тримати! І нехай здійснюється все, що задумаєте! 💐🍻
-
На вихідних приїжджають вперше знайомі знайомих (мама з дітьми), тож хочу трошки допомогти. Скажіть, будь ласка, хто знає, хто нещодавно прилетів можливо, таке: 1) Якщо хелс карту оформляти в центрі, то вона все одно йде поштою? Одразу скажуть номер карти? 2) SIN можна в будь-якому Canada Service в живій черзі? 3) На Вінпасс подаватися тільки онлайн чи можна в бібліотеці ще? 4) За медогляд вже в клініці платити? І буду вдячна за інформацію про вільні квартири чи саблет поблизу шкіл.
-
У когось сьогодні чудовий день, злетів китайський чай. А могла б гонконгська ікра! 😏
-
Мед огляд вже платний на жаль…
-
1. Подавати документи в офісі. Відразу дадуть номер. Сама картка поштою буде 2. Так, але краще в чергу записатись. На сайті то легко і швидко. 3. Можна у бібліотеці 4. Так Вільні квартири є у нас. Поруч школа (прям пішки дійти можна, але і автобус прямо у дворі будинку зупиняється)
-
Я своїй дитині ставила тут брекети, ціна приблизно 6 тис , дають безпроцентну розстрочку на 2 роки, вимоги щодо розміру першого платежу не було. Огляд - раз 2 місяці зараз (спочатку було кілька оглядів раз у 6 тижнів), все включено у вартість.