Українська Манітоба
-
Вам потрібен ROE від роботодавця. Технічно ви можете податися, якщо у вас є цей документ, або EI самі запрсять його Передзвоніть їм та перепитайте 1-800-206-7218
-
Так Я забув головне, це головна умова Співчуваю
-
Всім 👋 я знову з питанням про переліт 😂 Яка процедура в аеропорту? Приїхати заздалегідь і піти отримати посадковий талон? Дома снідати буде зарано, тож якщо хочу до перельоту в Тім Хортонс, то треба одразу а потім за талоном? Я просто памʼятаю, що є якийсь момент, як зайшов там кудись, то вже якась закрита територія, тобто в Тім я вже навряд чи попаду… Коротше , взагалі не памʼятаю що в аеропорту робити, коли викидати ту воду що з собою приніс і т п.😵💫🙃
-
Тому канадці купують бурду за $6 у старбаксі 😂
-
Добрий день. Чи є якась можливість забрати з canada post свої листи? Може у них є якийсь центральний хаб для самовивозу?
-
Кавові автомати потребують частішого обслуговування, ніж автомати з напоями, де просто купляєш банку соди чи сік. Автомати з содою розраховані на дітей також, не тільки батьків. Як правило, там також є автомат з цукерками. Хоч басейни і працюють цілий день, найбільш зайняті вони з обіду і до вечора, коли дітей після школи везуть до басейну.