Українська Манітоба
-
Так усі хочуть)) то таке)
-
О, класна ідея
-
Тут є хтось, хто працює в bestbuy і знається по їх protection plan? Дайте знати, будь-ласка, бо у них такі кваліфіковані агенти, що я не можу. Три агента дають різні відповіді що протирічать одна іншій лол
-
Ок, я просто хочу відмінити той план. Один каже, йди ін-стор, стор каже, йди в онлайн чат, чат каже чекай місяць і плати комісію за відміну, стор каже, чекай три місяці і не плати комісію, по телефону кажуть, чекай місяць і не плати комісію. Це якийсь дурдом 😁
-
Ну як бачите, кожен з них посилає один до одного, і кожен з них каже, що я можу це зробити після різного строку (30 днів або 3х місяців) і з різними умовами (з комісією або без). Ніхто не запропонував зробити це протягом перших 30 днів.
-
Отже, давай найвищу оцінку менеджеру - зроби його чи її щасливими. Щасливий менеджер - менше головного болю працівнику. В нас на роботі щодня є анонімне опитування щодо роботи менеджера та задоволення від своєю роботи, команди, компанії тощо. Щодня одне запитання. От вже кілька років як як щодня виставляю тільки найкращі оцінки
-
В тебе інакше. У мене компанія, яка любить метрики, дані тощо. На кожен чих - provide data points. Компанія приймає на роботу не людей, а набір даних та графіків. Так потім легше звільняти, якщо якийсь графік не вигрібає. Тому я намагаюсь генерувати лише найкращі дані, які в моїх силах ))) Хоче мій менеджер бачити, що його команда щаслива - на тобі: I am happy at my work and I see myself working here for at least 12 months.
-
Капец, в мене на роботі ніхто навіть не питає, бо do not poke the bear 😂