Українська Манітоба
-
І гірчічки або хрону до сала, так щоб всі пазухи пробило;)
-
«Мам, я президент Сполучених Штатів Америки, я більше не їстиму броколі!» Джордж Буш казав)
-
Розказувала я якось донці бойфренда, якій 10,5 років, що колись на Різдво ( Миколая) мені дарували джинси, в яких я мала ходити до наступного Миколая. Купували «на виріст», бо ж дитина росте. Вона мені не повірила. Також не повірила, що мій батько не має авто, і ніколи не мав. Я дивилась на її вираз обличчя, і розуміла , що її мозок навіть не сприймає таку інфо 😁
-
Колись в моєму дитинстві ми дивилась телевізор родиною і там жінка розповідала, що лампочку вперше побачила в 5 років. І мою маму це так вразило, каже, як це можливо, в 5 років. І питає мого дідуся: пап, а ти ж теж з хутора, ти коли лампочку побачив? І дід так спокійно каже: та коли, в армії)
-
Зате вона сказала що я лакі, що могла їсти вареники коли захочу 😂 я вже не стала їй розказувати, що вареники в основному їли, бо грошей на мʼясо не було :)
-
А рецепт котлеток, де половина котлеток - це рис?) Мені було дофіга років, коли я зрозуміла, навіщо там рис
-
Боже, так. Це досі залишається життям, якого я боюсь)